Poké Perfect

In de gezonde tijdsgeest van nu past Poké Perfect perfect in het nieuwe straatbeeld. Poké is een Hawaiiaans gerecht van sushirijst en rauwe vis gecombineerd met toppings als zeewier, mango en house seasoning. De Nederlandse eigenaren, Quinta en haar broer Gerrit Jan, hebben een eigen draai aan het originele recept gegeven door ingrediënten als kip en quinoa toe te voegen. Poké Perfect wil groeien en de tijd vooruit zijn. Lightspeed helpt hen hierbij!

Amsterdam en Utrecht veroverd

Quick Service en bezorgservice

Amsterdam en Utrecht veroverd

Poké Perfect is een quick-service restaurant, en vooral populair als afhaalrestaurant. Bezorgers van UberEATS, Deliveroo, Foodora en Thuisbezorgd lopen af en aan in een zorgvuldig ingedeelde keuken - die van buiten bereikbaar is - zodat koeriers niet door het restaurant heen hoeven te lopen. Binnen 6 weken tijd waren de harten van de Amsterdammers veroverd.

Alle rapportages binnen handbereik

Meten is weten

Alle rapportages binnen handbereik

Een restaurant beginnen in deze tijd gaat gepaard met het beheersen van de systemen die men gebruikt. Quinta: "Onze favoriete functie in het Lightspeed kassasysteem is de Dag Rapportage, waarin we precies de ingrediënten en voorraad kunnen bijhouden." Gerrit Jan: "Je hebt dit overzicht nodig, zeker in de eerst maanden. Sommige drankjes liepen niet goed - die kun je er dan meteen uitgooien of wijzigen. Of een nieuw, tijdelijk item toevoegen, zoals de special bowl ‘Rave Remedy’ ter gelegenheid van het Amsterdam Dance Event."

“Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel onder één dak te beheren wat orde en rust in de gezonde chaos geeft.”

Gerrit Jan, mede-eigenaar Poké Perfect

Uitbreiden en groeien

Hoe pak je dat aan?

Uitbreiden en groeien

Gerrit Jan: "Mijn tip voor andere ondernemers? Kijk altijd eerst in je nabije omgeving bij het opzetten van een onderneming, vraag hen te helpen. Zo heeft onze zus een social media bedrijf die ons online helpt. Zij staat zelf ook in het restaurant." Omdat Poké Perfect is uitgebreid, moeten meerdere locaties goed gemanaged worden. Gerrit Jan: "Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel onder een dak te beheren wat orde en rust in de gezonde chaos geeft."

Ook gebruikmaken van een iPad kassasysteem?

Maak het jezelf gemakkelijk en bied perfecte service