Poké Perfect - powered by Lightspeed since 2016

Poké Perfect

Poké Perfect past perfect in het huidige straatbeeld. Het Hawaiiaanse gerecht van sushirijst, rauwe vis en toppings als zeewier, mango en house seasoning is door Quinta en haar broer Gerrit Jan opgepikt en opnieuw in de markt gezet. En met succes!

Type onderneming

Quick Service
Delivery

Producten

Lightspeed Restaurant
Lightspeed Delivery

Integraties

Deliverect

Locatie

Amsterdam, Nederland
Utrecht, Nederland

Quick service en delivery

Poké Perfect is een quick service restaurant, en vooral populair als afhaal- en bezorglocatie. Koeriers van UberEATS, Deliveroo, Foodora en Thuisbezorgd lopen af en aan in een zorgvuldig ingedeelde keuken die van buiten bereikbaar is. Zo lopen de koeriers niet door het restaurant heen, en worden gasten die ervoor gekozen hebben om hun maaltijd in-house te nuttigen niet gestoord.

Meten is weten

Een restaurant beginnen in deze tijd gaat gepaard met het beheersen en bijhouden van data. De favoriete functie in het Lightspeed kassasysteem hier is dan ook de dag rapportage, waarin je de voorraad van de ingrediënten in een duidelijk overzicht hebt. Zo kun je ook meteen de zwakkere gerechten ontdekken. Ook de flexibiliteit van het menu sluit goed aan bij het concept: het toevoegen van tijdelijke items voor events is hiermee in een handomdraai geregeld.

Uitbreiden en groeien

Poké Perfect omvat ondertussen vijf locaties, verdeeld over twee steden. Deze verschillende locaties moeten natuurlijk wel allemaal gemanaged worden. Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel te beheren vanuit één systeem, waardoor er altijd een kern van rust is in de gezonde chaos van het ondernemerschap.

Meerdere vestigingen beheren vanuit één systeem?