Club Zand - powered by Lightspeed since 2015

Club Zand

Club Zand is al 13 jaar een vast gezicht in Castricum aan Zee, en staat sinds 7 jaar het hele jaar door op het Noord-Hollandse strand. Sfeer en kwaliteit staan hoog in het vaandel: hier worden - ongeacht welk seizoen het is - in een ontspannen omgeving mooie gerechten op tafel gezet.

Type onderneming

Restaurant
Bar / Club

Producten

Lightspeed Restaurant

Locatie

Castricum, Nederland

Vakantie in eigen land

Club Zand onderscheidt zich van andere strandtenten door hun consistentie. Een klein menu met unieke gerechten waarborgt kwaliteit, maar het belangrijkst is de sfeer. Omdat Club Zand het hele jaar door staat is het van groot belang dat er continu dezelfde sfeer wordt gegarandeerd: relaxed en laid back. Dit geldt zowel in de winter bij de open haard, als in de zomer buiten op het terras.

Het belang van blijven innoveren

Gasten verwachten steeds betere service en meer innovatie. Club Zand is hier volledig op ingericht. Personeel wat snel schakelt, een menu wat zich aanpast aan het betreffende seizoen en extra voorzieningen bij extreme drukte of mooie zomerdagen. Om te garanderen dat deze processen soepel verlopen is het van belang dat je werkt met een systeem wat op zulke schakelmomenten geen vertraging veroorzaakt.

De waarde van data

Draaien op hoge snelheid zonder afbreuk te willen doen aan je service vraagt om het maken verstandige keuzes. Door te kijken naar wat de drukke periodes zijn voor jouw onderneming kun je hier rekening mee houden bij het plaatsen van je bestellingen en het inplannen van je personeel. De rapporten in de backoffice van Lightspeed geven je inzicht in de drukte van dag tot dag, maar maken ook het verschil duidelijk tussen verschillende maanden, en zelfs jaren.

Hét kassasysteem voor topservice