Club Zand | Castricum aan Zee

Club Zand is al 13 jaar een vast gezicht in Castricum aan Zee, en staat sinds 7 jaar het hele jaar door op het Noord-Hollandse strand. Voor eigenaar Joost Lute staan sfeer en kwaliteit hoog in het vaandel: hier worden - ongeacht welk seizen het is - in een ontspannen omgeving mooie gerechten op tafel gezet. De unieke kas en het uitgebreide terras mét buitenbar zorgen voor een instant vakantiegevoel voor iedereen die er gaat zitten.

Vakantie in eigen land

Club Zand onderscheidt zich van andere strandtenten door hun consistentie. Een klein menu met unieke gerechten waarborgt kwaliteit, maar het belangrijkst is de sfeer. Omdat Club Zand het hele jaar door staat is het van groot belang dat er continu dezelfde sfeer wordt gegarandeerd: relaxed en laid back. Dit geldt zowel in de winter bij de open haard, als in de zomer buiten op het terras.

Club Zand straalt uit dat het relaxt is. Mensen kunnen hier rustig zitten, maar ook werken. Het is de bedoeling dat je je hier ontspant en dat het een instant vakantiegevoel geeft - waar je ook vandaan komt of welke leeftijd je ook hebt.
Joost Lute, eigenaar Club Zand

Het belang van blijven innoveren

Gasten verwachten steeds betere service en meer innovatie. Club Zand is hier volledig op ingericht. Personeel wat snel schakelt, een menu wat zich aanpast aan het betreffende seizoen en extra voorzieningen bij extreme drukte of mooie zomerdagen. Om te garanderen dat deze processen soepel verlopen is het van belang dat je werkt met een systeem wat op zulke schakelmomenten geen vertraging veroorzaakt.

Wij werken met Lightspeed omdat het constant doorontwikkelt. Het geeft ons de zekerheid dat als wij innoveren, of als we denken ‘dat moet even anders’, we dat meteen real time kunnen aanpassen in de backoffice.
Joost Lute, eigenaar Club Zand

De waarde van data

Draaien op hoge snelheid zonder afbreuk te willen doen aan je service vraagt om het maken verstandige keuzes. Door te kijken naar wat de drukke periodes zijn voor jouw onderneming kun je hier rekening mee houden bij het plaatsen van je bestellingen en het inplannen van je personeel. De rapporten in de backoffice van Lightspeed geven je inzicht in de drukte van dag tot dag, maar maken ook het verschil duidelijk tussen verschillende maanden, en zelfs jaren.

Beslissingen worden steeds genomen op basis van data. In de backoffice van Lightspeed hebben we data gereed staan waarmee we kunnen kijken naar wat goed of slecht loopt, en waarom dat zo is. Zo kunnen wij onze service continu verbeteren.
Joost Lute, eigenaar Club Zand

Hét kassasysteem voor topservice