Restaurant ZUID - powered by Lightspeed since 2017

Restaurant ZUID

In Amsterdam-Oost is Michiel van der Eerde alom aanwezig in de vorm van Restaurant C en BAUT Paradijs. Sinds 2017 kun je ook in Amsterdam-Zuid terecht voor een unieke ervaring. In Restaurant ZUID is iedereen welkom op ieder moment van de dag om verrast te worden met snelle service en hoge kwaliteit.

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant

Integraties

L1NDA
Exact

Locatie

Amsterdam, Nederland

Horecaondernemer in hart en nieren

Michiel van der Eerde is zelf opgeleid in sterrenzaken. Daar is de mentaliteit om continu voor iedereen de best mogelijke ervaring te realiseren er van jongs af aan ingestampt. Daarnaast komt hij uit een ondernemersgezin, dus de drang of zo efficiënt mogelijk een zo goed mogelijk resultaat te leveren heeft hij niet van een vreemde. Het is dan ook niet verrassend dat hij in vier jaar vijf horeca-exploitaties heeft weten op te zetten.

ZUID staat nooit stil

ZUID is een all-day exploitatie die de hele dag - van ontbijt tot after-dinner - vol moet zitten om winstgevend te zijn. Een belangrijke sleutel tot het snel schakelen tussen al deze verschillende momenten is de gebruiksvriendelijkheid van het kassasysteem. Een belangrijke factor voor Michiel is dat het systeem snel reageert op real-time aanpassingen en zo de efficiëntie bevordert in plaats van het proces vertraagt.

Houd het niveau hoog

Michiel wilt (natuurlijk) altijd meer mensen naar zijn zaak trekken. Voor hemzelf is het dan ook een doel om voorlopig nog dit niveau te kunnen exploiteren, misschien nog wel een niveau hoger. Daarnaast zal hij er alles aan doen om de sfeer in Restaurant ZUID levendig en vernieuwend te houden: het doel is om over vijf jaar nog steeds een onderwerp van gesprek te zijn voor mensen - dat men met verbazing en respect blijft praten over wat ZUID doet.

Haal het meeste uit je onderneming