Lightspeed en iZettle
maken ondernemen makkelijker

Combineer je Lightspeed kassasysteem met betaalprovider iZettle
en kom in aanmerking voor exclusieve acties en kortingen.

Onze nummer één partner in payments

iZettle helpt kleine zelfstandige ondernemingen om op een eenvoudige manier betaald te krijgen. Hun mobiele pinapparaten in combinatie met software die je vanaf je telefoon kunt besturen, maakt het voor iedere ondernemer mogelijk om pinnen als volwaardige betaalmethode aan te bieden aan hun klanten.

Net zoals Lightspeed bieden ze zelfstandige ondernemers de tools om meer te verkopen,
slimmer te ondernemen en sneller te groeien.

Haal meer uit combineren.

Maak je gebruik van een Lightspeed kassasysteem en ben je nog op zoek naar een betaalprovider? Bij iZettle kom je in aanmerking voor verschillende exclusieve acties en kortingen!*

Registreer je nu, en ontvang een gratis iZettle Reader 2 plus exclusieve korting op transactiekosten!

De efficiëntie van iZettle.

Uitdagende tijden vragen om sterk ondernemerschap. Het integreren van iZettle met Lightspeed zorgt ervoor dat je efficiënter, flexibeler en uiteindelijk winstgevender kunt ondernemen.

  • Voorkom lange wachtrijen en -tijden met bestellen en betalen aan tafel
  • Rust je bediening uit met mobiele iPads en pinautomaten
  • Installeer Self Order Menu’s op tafel en bespaar kosten
  • Versnel het afrekenproces met supersnelle kaartlezers
  • Minimaliseer menselijke fouten en voorkom omzetverlies

* Aanbieding geldig voor bedrijven die zich registeren bij iZettle tussen 10.08.2020 en 10.10.2020 en voor (1) iZettle Reader 2. Gewone prijs van kaartlezer EUR 79 excl. VAT, afhankelijk van beschikbaarheid. De levering en verkoop van iZettle Reader 2 en iZettle Service is onderhevig aan voorwaarden. De iZettle Dock en Reader worden apart verkocht. Prijs is inclusief een USB-kabel om op te laden. De kosten voor een stekker zijn niet inbegrepen. Stekkers worden momenteel niet te koop aangeboden door iZettle. Houd er rekening mee dat dit de disclaimer is die wordt besproken met betrekking tot iZettle als onderdeel van deze promotie.