Ontvang tot €1000 wanneer je overstapt op Lightspeed Payments*

Vul het onderstaande formulier in om je contract buy-out claim in te dienen. Door op "Formulier verzenden" te klikken, geef je aan dat je de onderstaande promotievoorwaarden hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Door “Formulier indienen” aan te klikken, geeft u aan dat u de promotie voorwaarden heeft gelezen en er akkoord mee gaat.

Wanneer moet ik dit formulier indienen?

Dien dit verzoek in na het bereiken van de minima voor betalingsverwerking om vertraging in de toepassing van het krediet te vermijden. Alle details vindt u in de promotievoorwaarden.

Hoe dien ik mijn claim in?

1. Bereik het verwerkingsminimum van €25.000,00 aan kaartvolume of meer.
2. Bevestig dat u in aanmerking komt in overeenstemming met de promotievoorwaarden.
3. Dien documentatie in bij Lightspeed van eventuele van toepassing zijnde annuleringskosten die u in rekening zijn gebracht door een derde aanbieder van betalingsoplossingen.
4. Als (i) tot en met (iii) in orde zijn bevonden, zal Lightspeed een aanpassing rechtstreeks toepassen op uw schikkingsrekening voor het exacte bedrag dat u in rekening is gebracht door de externe aanbieder van betalingsoplossingen (tot €1000,00).

Promotievoorwaarden

Deze promotie is beschikbaar voor nieuwe of bestaande Lightspeed-klanten die gevestigd zijn in België en Nederland en die een bestelformulier hebben getekend bij Lightspeed Netherlands B.V. ("Lightspeed") voor Lightspeed Payments (elk, een "In Aanmerking Komende Klant"). Lightspeed kan In Aanmerking Komende Klanten vergoeden voor de afkoop van hun bestaande contract voor betalingsverwerkingsoplossingen voor het exacte bedrag zoals in rekening gebracht door deze derde aanbieder van betalingsoplossingen, voor zover van toepassing, tot een bedrag van duizend euro (€1000,00) inclusief eventuele vergoedingen of belastingen, op voorwaarde dat de In Aanmerking Komende Klant: (i) een bestelformulier bij Lightspeed voor Lightspeed Payments tekent; (ii) een Aanvraagformulier indient die door Lightspeed wordt goedgekeurd (iii) transacties verwerkt via Lightspeed Payments die een volume bereiken van €25.000,00 aan kaartvolume of meer (het "Verwerkingsminimum"); en (iv) Lightspeed documentatie verschaft, op een voor Lightspeed aanvaardbare wijze, waaruit de van toepassing zijnde annuleringskosten blijken die door deze derde aanbieder van betalingsoplossingen aan de In Aanmerking Komende Klant in rekening zijn gebracht (de "Documentatie"). Lightspeed behoudt zich het recht voor om aanvullende Documentatie te vragen. De In Aanmerking Komende Klant moet de Documentatie indienen binnen 6 maanden na het bereiken van het Verwerkingsminimum, waarna deze actie niet langer beschikbaar is. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of promoties. Of een klant in aanmerking komt voor de actie, is uitsluitend ter beoordeling van Lightspeed. Aanbod van beperkte duur. Lightspeed kan deze promotie op elk moment beëindigen of de voorwaarden ervan wijzigen.