Together we create
the future.

#WeAreLightspeed

We are proud

Als trotse leden en supporters van de LGBTQ2+ community, maakt Lightspeed’s team deel uit van verschillende Pride Parades wereldwijd. Zo laten we onze steun, solidariteit en liefde voor deze community zien. Samen herdenken we het verleden, terwijl we verder werken aan een diverse en inclusieve toekomst.

We are diverse

Lightspeed’s missie is het bieden van de juiste tools aan MKB’s, zodat zij het straatbeeld van steden en communities levend kunnen houden. Deze missie komt voort uit onze overtuiging dat mensen van alle achtergronden, genders of overtuigingen gelijke kansen moeten krijgen. We zijn dan ook trots dat gelijkheid een deel uitmaakt van alles wat we doen - of het gaat om het toegankelijk maken van tools voor ondernemers om succesvol te worden, of om het behandelen van al onze collega’s en klanten met gelijk respect.

We are united

Er zijn een miljoen verschillende manieren om een Lightspeeder te zijn, maar er is maar één Lightspeed. Onze verscheidenheid vormt de basis van onze creativiteit en onze waarden, en brengt ons dichter bij elkaar als team. Lightspeed verwelkomt iedereen, zodat we samen het beste werk van ons leven kunnen leveren. Bouw samen met ons verder aan de toekomst.

Join the Lightspeed family