Blij met Lightspeed?
Nodig een vriend uit.

Voor elke nieuwe klant* die je ons aanbeveelt, ontvang je een cadeaubon van €500 in de vorm van een prepaid Mastercard giftcard.

Delen loont

Het loont om een bevriende eigenaar of ondernemer in de horeca of retailsector uit te nodigen via het Referral programma van Lightspeed. Zeg het voort en maak kans op een cadeaubon van €500 in de vorm van een prepaid Mastercard giftcard.*
*Raadpleeg de volledige algemene voorwaarden hieronder.

Stap 1

Vul je gegevens in op het registratieformulier voor aanbevelingen.

Stap 2

Check je inbox voor de bevestiging en stel een wachtwoord in.

Stap 3

Deel je aanbevelingslink via e-mail, sms of social media.

Stap 4

Als je aanbeveling is goedgekeurd, ontvang je van Tango een e-mail met een tegoed van €500 in de vorm van een prepaid Mastercard giftcard.

Klaar om te beginnen? Ga hier aan de slag.

Veelgestelde vragen

Welke soorten bedrijven zijn geschikt voor Lightspeed?

Lightspeed ondersteunt zelfstandigen! Kleine tot middelgrote bedrijven in de horeca- en retailsector die hun zaak willen vereenvoudigen of opschalen zijn ideaal.

Moet ik een klant van Lightspeed zijn om aanbevelingen te versturen en beloningen te ontvangen?

Ja, om iemand te kunnen aanbevelen en beloningen te ontvangen dien je zelf klant te zijn en gebruik te maken van Lightspeed Restaurant of Lightspeed Retail.

Hoeveel kan ik verdienen?

Je ontvangt een cadeaubon van €500 in de vorm van een prepaid Mastercard giftcard voor elke kandidaat die je een aanbeveling stuurt en die klant wordt bij Lightspeed. Je kunt zoveel verdienen als je maar wilt. Hoe meer in aanmerking komende kandidaten je uitnodigt voor Lightspeed, hoe meer beloningen je kunt ontvangen.

Hoe claim ik een beloning?

Nadat je iemand een aanbeveling hebt verstuurd, onderzoeken we of diegene geschikt is voor Lightspeed. Je ontvangt een e-mail waarin we je laten weten of je aanbeveling wel of niet is goedgekeurd. Als deze is goedgekeurd en de uitgenodigde zich als nieuwe klant van Lightspeed heeft geregistreerd, ontvang je een e-mail van Tango met daarin je prepaid Mastercard giftcard van €500. De periode tussen het bericht over de goedkeuring en de cadeaubon van Tango kan variëren. Houd je inbox dus goed in de gaten!

Hoe weet ik wanneer mijn beloning onderweg is?

Nadat je aanbeveling is verstuurd, hoor je van ons of deze wel of niet is goedgekeurd. We vragen je geduldig te zijn, want dit kan enkele weken duren.* Als jouw kandidaat in aanmerking komt en klant wordt, laten we je dit per e-mail weten. Als je dit goedkeuringsbericht hebt ontvangen, betekent dit dat je beloning onderweg is! Houd je inbox in de gaten voor een aparte e-mail van Tango met je prepaid Mastercard giftcard.

Heeft de aanbevelingslink een vervaldatum?

Nee.

Heb je nog meer vragen? Wij staan voor je klaar.
Neem contact met ons op.