Meer omzet tijdens de feestdagen

Guide
Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.
error

De feestdagen zijn een enorm winstgevend seizoen voor de horeca. Restaurantuitgaven zullen naar verwachting elk jaar met 8% stijgen tijdens deze periode. Als je tijdens het meest winstgevende seizoen van het jaar winst wilt maken, heb je een plan van aanpak nodig.

In deze gratis whitepaper leer je 4 manieren om je winst tijdens de feestdagen te verhogen: het plannen van het menu, het verhogen van de omzet, tafel omzet optimalisatie en het verbeteren van personeels efficiëntie. Dit kun je verwachten:

  • De activiteiten van het bedienend personeel (front-of-house) en keukenpersoneel (back-of-house) versnellen
  • Je management workflows optimaliseren
  • De communicatie tussen je bedien- en je keukenpersoneel verbeteren.