Waarom kiezen voor Lightspeed

Winkeliers en restauranthouders brengen leven in de brouwerij. Bij Lightspeed is ons doel om kleine ondernemingen soepel te laten opereren. We zijn er trots op dat we eenvoudig navigeerbare POS-producten voor winkels en restaurants creëren. Onze hulpmiddelen zijn specifiek ontworpen rondom de dagelijkse gang van zaken voor ondernemers die één of meerdere locaties beheren.

Verhoogde mobiliteit

Voorzie je medewerkers van de juiste hulpmiddelen, zodat ze flexibiliteit hebben om onderweg te kunnen werken. Versterk de winkel- of eetbeleving van jouw klanten met een interactief iOS-apparaat dat items optimaal presenteert, met gedetailleerde informatie en levendige afbeeldingen in hoge resolutie.

Efficiëntie

Lightspeed is alsof je een extra medewerker aan boord hebt. Van de mogelijkheid om snel inkooporders aan te maken tot aan het direct invoeren van bestellingen van eten - je medewerkers houden tijd over, waardoor ze zich kunnen concentreren op datgene wat ze het beste kunnen: interactie met klanten.

Technische ondersteuning

Onze technische experts, die 24 uur per dag beschikbaar zijn, helpen je bij het beheer van je onderneming. Als aanbieder van echte oplossingen voor zelfstandige ondernemers zijn we maar één telefoontje van je verwijderd.

Flexibele cloud-oplossing

Overal, op elk moment en met elk apparaat toegang tot je onderneming, voor maximale flexibiliteit. Door de werking vanuit de cloud is je systeem veilig en altijd up-to-date. Schaalbaarheid is daarbij geen enkel probleem - Lightspeed groeit mee met je onderneming.

Gratis proefversie

Probeer ons product gratis uit en ontdek hoe het je onderneming kan veranderen