Evenementen

Welkom op de evenementen-pagina. Hier vind je een overzicht van alle events die door Lightspeed georganiseerd worden, of waarop Lightspeed aanwezig zal zijn.

Er staan op dit moment geen evenementen op de planning.

Afgelopen events

Horecava 2023

Horecava is al meer dan 65 jaar de grootste horecabeurs in Nederland. Dit jaar vindt de beurs plaats tussen 9 en 12 januari, 2023 in de RAI Amsterdam. Ook Lightspeed is opnieuw van de partij. Ons team verwelkomt je met open armen op Stand 01.200 in Hal 1.

Bezoek Horecava

Webwinkel Vakdagen 2022

Kom langs op het grootste e-commerce event van de Benelux! Al 15 jaar zijn de Webwinkel Vakdagen dé ontmoetingsplek voor de gehele e-commerce branche. Omring jezelf met inspiratie, expertise en de nieuwste trends op het gebied van digitale commerce. Meld je aan via de link en bezoek onze Lightspeed eCommerce experts op stand 235 voor het stellen van vragen of het ontvangen van advies op maat voor jouw webshop. Tot dan!

Jaarbeurs Utrecht
Meld je nu aan

Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen is hét event voor e-commerce ondernemers. Hier kun je alles vinden met betrekking tot online activiteiten. Ontdek samen met Lightspeed op stand 235 hoe jij meer rendement uit jouw onderneming kunt halen.

Ontdek meer

Horecava

Horecava is de vakbeurs voor iedereen die actief is in de horecawereld. Tijdens deze 4 dagen word je ondergedompeld in de wereld van culinaire trends en nieuwe producten. Bezoek ons op stand 01.200.

Ontdek meer

BBB Maastricht

BBB Maastricht is een vakbeurs voor de echte horeca professional. Meer dan 15.000 bezoekers doen hier inspiratie op over de nieuwste trends en producten. Bezoek ons op stand FF. 328!

Ontdek meer

Pride

Lightspeed is dit jaar een officiële sponsor van Pride Amsterdam! Tijdens Pride viert de stad diversiteit en wordt het belang van wereldwijde acceptatie benadrukt. Vier het feest mee op straat, of spot de Lightspeed boot in de Canal Parade.

Amsterdam
Ontdek meer