• Afbeelding

  • Video

APICBASE

  • Met APICBASE kunt u de back-of-house activiteiten van een food service bedrijf beheren. Beheer alles van ingrediënten, recepten, de kosten, inkooporders en voorraad op één platform.
  • Win tijd, inzichten en winst dankzij het overzicht in één platform. Met de integratie van een Lightspeed kassa zal de voorraad live geüpdatet worden en ervoor zorgen dat u nooit een onvoorzien tekort van ingrediënten heeft. U weet ook precies wat te bestellen op basis van uw behoeften.
  • Wij werken met een centrale bibliotheek set-up en maken dan de opsplitsing per vestiging. Hierdoor kan u uw bedrijf schalen en enkel die informatie delen met de verschillende vestigingen die ze nodig hebben om kwaliteit te leveren, waardoor consistentie verzekerd wordt.

“Dankzij de centralisatie van APICBASE kan ik al mijn restaurants in één systeem te beheren, waar ik ook ben.”

Uitgebreide beschrijving:

APICBASE, afgeleid van Apicius, de eerste Romein die een kookboek schreef, en database biedt een platform dat 4 modules die naadloos samenwerken combineert.

  • Product Manager stelt u in staat om uw ingrediënten te uploaden en basisrecepten, recepten en menu’s te allen tijde te bouwen om kosten, allergenen, voedingswaarden en winstgevendheid op te volgen.
  • Procurement & Voorraad Manager biedt tools voor leveranciersbeheer, voorraadbeheer, productie-evenementen, intelligente bestellingen en het registreren van verspilling.
  • Verkoopanalyse biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met het kassasysteem: koppelen aan recepten, verkooptickets importeren en een krachtig financieel inzicht bieden op menu- en outlet niveau.

Met de APIC Studio kunt u uw gerechten fotograferen, met één druk op de knop. In de module Media Manager kunt u afbeeldingen labelen, albums bouwen, stap voor stap animaties maken en je creaties in print, per e-mail of online delen.

Wanneer u uw afbeeldingen combineert met uw recepten, worden krachtige visuele technische fiches en trainingsgidsen gecreëerd waardoor inconsistentie tot het verleden behoort.

Over ons:

APICBASE is een compleet food management platform in the Cloud om ingrediënten, allergenen, recepten, kosten, bestellingen en voorraad te beheren.

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie: Analytics, Voorraad management

Product: Restaurant