QR Menu App

Integraties QR Menu App
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Digitaliseer het menu van jouw restaurant in 3 klikken. Geef gasten via hun smartphone inzage in jouw menu!

QR Menu App is een kosten-effectieve, snelle en gemakkelijke oplossing voor het maken en beheren van jouw digitale menukaart.

 

Door het synchroniseren van je Lightspeed-menu, of het gebruiken van één van onze eenvoudige templates hoef je geen uren te spenderen aan configuratie, en heb je geen externe ondersteuning nodig om digitaal van start te gaan.

 

QR Menu App is de ideale en lichtgewicht oplossing voor jouw bistro, restaurant of brasserie. Wil je jouw menu digitaliseren, maar nog altijd een persoonlijke touch houden in de bediening en het opnemen van de bestelling? QR Menu App doet net dat: een gemakkelijke manier voor het maken, beheren en onderhouden van je menukaart.

 

  1. Maak je menu of synchroniseer met je Lightspeed account.
  2. Print een QR-code voor elk soort menu (bv. Middagmenu/Dinner Menu/ Valentijnsmenu/…)
  3. Pas je menu live aan tijdens de shift inzake beschikbaarheid en suggesties. Op deze manier hebben jouw gasten een heel accuraat overzicht van wat je aanbiedt.
QR Menu App is een product ontwikkeld en begeleid door MDware. MDware is reeds lange tijd partner van Lightspeed en ontwikkelde verschillende integraties, zoals Loyalty en Facturatie voor de verschillende Lightspeed producten. Zeker gedurende deze moeilijke periode proberen we met 7/7 support ervoor te zorgen dat jullie goed terug kunnen heropstarten of jullie zaak verder kunnen uitbouwen.
Categorie:
Features / Tools, Klantenservice, Online bestellen
Product:
Restaurant