Hét kassasysteem voor foodtrucks

Met je kassasysteem door het hele land

Waar je ook gaat, het kassasysteem moet het blijven doen. Bovendien moet je er snel en efficiënt mee kunnen werken in een kleine ruimte. Het kassasysteem van Lightspeed is daarom uitermate geschikt voor jouw foodtruck.

Onze kassa werkt voor jou

Jouw foodtruck is mobiel en flexibel. Met de geïntegreerde tools van ons kassasysteem bent je zo op weg!

  • Transacties worden automatisch gesynchroniseerd met een cloud
  • Werkt op een compacte iPad
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Pas het menu en de dagspecial aan via de iPad
  • Groeien met data-rapportages
kassasysteem

“Je hebt maar één module nodig en dat werkt heel eenvoudig en ruimtebesparend. Voor de foodtruck pakken we de iPad op, nemen hem mee in de bus en werken we op dezelfde manier verder als in het restaurant.”

Huibrecht, mede-eigenaar BÚN Antwerpen

Geen omkijken naar de software

Flexibele oplossing voor jouw horecazaak

Ons kassasysteem voert updates automatisch door. Zo heb je altijd de meest recente versie van het Lightspeed Restaurant kassasysteem op jouw iPad.

Ook belangrijk: wij vragen geen vergoeding op jouw omzet. Je gebruikt het kassasysteem tegen een maandelijks bedrag zodat je niet meer hoeft om te kijken naar je software en nooit voor verassingen komt te staan.

food truck kassa

Meten is weten

Groeien met data

Dagelijks verzamel je veel data: verkooptransacties, klantgegevens, voorraadinformatie en meer. Met de geïntegreerde rapportage-functie van Lightspeed Restaurant wordt alle data automatisch opgeslagen in een cloud zodat je altijd zicht hebt op de prestaties van de zaak.

Weet waar je staat en maak met data de juiste stappen naar succes!

kassasysteem