Het kassasysteem voor eetcafés en lunchrooms

Nu kun je de drukte aan

Werk makkelijk snel en efficient met het Lightspeed iPad kassasysteem voor lunchrooms. Zorg ervoor dat je gasten snel geholpen worden. Dat zorgt voor blije gasten en voor een hogere omloopsnelheid in je zaak.

Een kassa die meewerkt

Met een goed kassasysteem zorg je ervoor dat je bediening en de keuken perfect samen kunnen werken en je gasten snel en foutloos worden geholpen.

  • Creëer zelf je vloerplan en tafelindeling
  • Laat personeel in- en uitklokken
  • Snel werken dankzij categorieën met verschillende kleuren
  • Rekeningen splitten of per email opsturen
  • Direct aan tafel of op terras bestellingen opnemen
  • Menu aanpassingen en dagspecials snel en makkelijk in de kassa aanmaken
kassasysteem

" Iedereen weet hoe een iPad werkt, dat is fijn. Als je iets handmatigs wil regelen, kun je gewoon swipen en invoeren. Constant opties aanpassen en rapportages bekijken via de cloud. ’’

- Michiel van der Eerde, Restaurant ZUID

Geen omkijken naar je software

De beste oplossing voor jouw zaak

Lightspeed Restaurant is een App; updates worden automatisch doorgevoerd zonder bijkomende kosten. Zo werk je altijd met de meest recente versie en de nieuwste tools. Dat en meer voor een vast bedrag. Zo hoef je niet meer om te kijken naar de software, kom je niet voor onverwachte kosten te staan en kun je alle aandacht richten op jouw gasten.

kassasysteem lunchroom

Meten is weten

Groeien met relevante data

Data kan erg waardevol zijn voor de groei van jouw restaurant. Wel moet je weten welke data relevant is voor jouw zaak. Daarom biedt Lightspeed Restaurant geïntegreerde rapportages waar alle relevante data overzichtelijk wordt weergeven. Zo heb je onder andere zicht op de dag-,week- en maandomzet, maar ook op de meest en minst bestelde producten.

kassasysteem