Een kassasysteem dat jou helpt
bij het managen van je bedrijf

Menu Management

Maak en wijzig je menu online

Zet zelf je menu in elkaar, compleet met de naam van het gerecht of item, afbeelding en prijs.

Jouw menu is overal & altijd toegankelijk

Seizoenen veranderen, net als jouw menu. Update je menu wanneer je wilt, het gaat simpel. Zelfs over meerdere locaties.

Toegang tot een gedetailleerde rapportage is zo handig bij het inplannen van medewerkers tijdens piekuren.

- Pascal Salzman, mede-eigenaar van Le Cheese.

Personeelsplanning

Ga voor een betere bezetting tijdens piekurenWanneer je eenmaal gevoel krijgt voor wanneer de drukte komt gaat het plannen van personeel beter.Hou bij wat je personeel doetHou grip op je zaak en zie wanneer werknemers in- en uitklokken. Bepaal wie wat mag doen of zien in het kassasysteem.Verhoog de productkennisSlimme gasten verwachten bepaalde informatie. Het kan gaan om details over de wijnkaart of alle ingrediënten van een gerecht gluten-vrij zijn. Met een kassasysteem waarin alles staat is jouw personeel voorbereid op alle vragen.

Customize je bonnetjes

Ontwikkel je merk
Creëer een bonnetje naar jouw wens. Voeg de link van je Facebookpagina toe or een korting QR-code, zodat je gasten oproept met je restaurant in contact te blijven.

Nieuwe locaties openen

Deel je menu over verschillende locaties
Wanneer het moment komt dat je wilt uitbreiden is gemakkelijk om een nieuwe locatie toe te voegen. Je hoeft geen dubbel werk te verrichten met overzetten of typen. Het is binnen één druk op de knop geregeld.

Beheer je restaurant, voorraad en rekeningen

Houd een oogje op je gastenStelletjes of groepen, het aantal en de samenstelling van je gasten varieert op een avond. De bediening kan eenvoudig tafels en stoelen aan of los van elkaar 'swipen' in het kassasysteem, zodat je nooit een gast kwijtraakt.Voorkom fouten Bestellingen die aan tafel worden opgenomen kunnen direct naar de keuken of bar gestuurd worden, dit voorkomt fouten en bespaart tijd. Gasten ontvangen sneller hun bestelling.Wees flexibel naar je gasten toeGeen hoofdpijn meer bij het individueel afrekenen! Split rekeningen zoals je gasten dit willen.