Het kassasysteem voor restaurantketens

Zicht op alle vestigingen met één centraal kassasysteem.

Beheer alle vestigingen vanuit je kassasysteem

Heb je meerdere vestigingen of plannen om uit te breiden? Dan heb je tools nodig die met je meegroeien. Met Lightspeed Restaurant kun je verschillende vestigingen vanuit één centraal systeem managen. Dat biedt eenvoud en overzicht.

Ondersteuning op alle vlakken

Lightspeed Restaurant biedt hulp bij elk aspect van jouw restaurantketen. Denk aan de voorraad, het personeel en inkoop van verschillende vestigingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen personeelsleden op andere locaties snel met het systeem overweg.

  • Beheer activiteiten vanuit één plek
  • Voeg vestigingen toe via het systeem
  • Voeg gebruikers en kasregisters toe per vestiging
kassasysteem

Werk met de nieuwste tools

Altijd de meest recente versie bij de hand

Lightspeed Restaurant is een App; updates worden automatisch doorgevoerd zonder bijkomende kosten. Zo werk je altijd met de meest recente versie en de nieuwste tools. Dat en meer voor een vast bedrag. Zo hoef je niet meer om te kijken naar de software, kom je niet voor onverwachte kosten te staan en kun je alle aandacht richten op jouw gasten.

kassasysteem meerdere vestigingen

Meten is weten

Groeien met relevante data

Data kan erg waardevol zijn voor de groei van jouw restaurantketen. Wel moet je weten welke data relevant is voor jouw zaak. Daarom biedt Lightspeed Restaurant geïntegreerde rapportages waar alle relevante data overzichtelijk wordt weergeven. Zo heb je onder andere zicht op de dag-,week- en maandomzet, maar ook op de meest en minst bestelde producten.

kassasysteem