Laat je gasten zelf bestellen

Met de self-order kiosk

See what our customers are saying
Our customers rate us as excellent
Minder fouten. Meer bestellingen.

De self-order kiosk

Minder fouten. Meer bestellingen.

Het Self-Order Menu, de eerste self-service technologie in zijn soort voor restaurants. Zorg dat je gasten sneller en zonder miscommunicatie kunnen bijbestellen zoveel zij maar willen. De interactieve technologie verlaagt de wachttijden voor gasten en verhoogd zo uiteindelijk je sales.
Gasten zijn geneigd meer te bestellen wanneer ze de bestelling zelf plaatsen dan wanneer ze hun wensen doorgeven aan een kelner of serveerster. En de kleine iPad self-order kassa past op de tafels en ziet er elegant uit.

Halveer wachttijden en rijen

Lange rijen en wachtende gasten kosten jou geld. Plaats een iPad op de tafels of bij een interactieve kiosk aan de balie en laat je gasten zelf bestellen. Verminder de wachttijden en verhoog hun bestelvolume.

icon_resto

Reduceer je kosten

Bied betere service voor minder geld. Door gasten hun eigen bestelling te laten plaatsen, kun je het personeelsaantal beter inschatten voor elke shift. Dit helpt de arbeidskosten laag te houden.

Minder bestelfouten

Fouten bij de bestelling en vergeten gerechten en drankjes zorgen voor de meeste frustratie. Geef je gasten zelf de controle over hun eigen bestelling. Dit zorgt ervoor dat de verzoeken precies zijn zoals de gast het wil. Foutloos.

Het self-order menu in actie

La ferme blanche d'Asie

Het self-order menu in actie

De eigenaar aan het woord:

Ik koos voor Lightspeed Self-Order Menu omdat we meerdere eetzalen hebben. We hebben zo niet veel serveerders nodig om goede service te bieden. Gasten kiezen wat zij willen en wij brengen het snel. Klanten vinden het leuk omdat zij plaatjes en omschrijvingen van de gerechten kunnen zien.
Ding Zhong Zhang
Eenvoudig te integreren met je POS kassasysteem

Eenvoudig te integreren met je POS kassasysteem

Beginnen met Self-Order Menu kan haast niet makkelijker of sneller. Download simpelweg de app, synchroniseer met jouw huidige Lightspeed Restaurant menu en laat de bestellingen binnenkomen!

Laat het meest flexibele POS kassasysteem voor jou werken.