Snellere service met het Self-Order Menu

Laat klanten zelf hun bestellingen plaatsen, bespaar tijd en optimaliseer je personeelskosten.

Verhoog de gemiddelde orderwaarde

Klanten bestellen meer wanneer ze dit zelf kunnen doen en je personeel heeft ook meer tijd om zich te focussen op het upsellen van eten en drinken aan gasten. Win-win. Optimaliseer het aantal medewerkers per shift om nog efficiënter te worden.

Verbeter de gastervaring

Terwijl je gasten hun eigen bestelling plaatsen, kunnen je medewerkers zich concentreren op het bieden van uitstekende service. Bijvoorbeeld door meer informatie te bieden aan de gasten, meer upsells doen en een aangenamere gastervaring creëren.

Self-Order Menu aan tafels of aan een kiosk

Het is heel eenvoudig om het Self-Order Menu in te stellen. Download de app, en uw bestaande Lightspeed Restaurant-menu wordt automatisch in de app geplaatst. Gasten kunnen nu beginnen met het plaatsen van bestellingen!

Alles wat je nodig hebt, op één plek. Eindelijk.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor de horeca wordt.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron van klantgegevens - Eén support team
  • Krijg één volledig geïntegreerd aanbod
  • Kies uit basis- tot premium om aan al je behoeftes te voldoen

"Naarmate de gewoonten van gasten evolueren, kan de service niet hetzelfde blijven. Bij La Ferme Blanche hebben wij technologie omarmd die de ervaring heeft verbeterd die we konden bieden. Minder fouten, meer efficiëntie, meer bestellingen en meer succes."

Ding Zhong Zhang, La Ferme Blanche d’Asie