Integreer direct met alle maaltijdbezorgers

Lightspeed Delivery powered by Deliverect

Eén plek voor alle onderdelen van je onderneming

Eén plek voor alle onderdelen van je onderneming

Zowel je gewone bestellingen als ook de online bestellingen komen gewoon in je kassasysteem van Lightspeed binnen. Je moet nooit meer handmatig orders overtypen en al je administratie blijft op één plek. Zo wordt het eindelijk makkelijk om maaltijdbezorging aan te bieden.

Bespaar tijd én geld

Bespaar tijd én geld

Vaak is een extra medewerker nodig om de binnenkomende bestellingen te verwerken en de orders aan het einde van de dag over te typen naar het kassasysteem. Dat is niet alleen duur maar ook efficiënt en foutgevoelig. Maak een einde aan fouten en begin efficiënt te werken.

Alles wat je moet weten in de gratis whitepaper

Alles wat je moet weten in de gratis whitepaper

Waar moet je overal aan denken op moment dat je begint met maaltijdbezorging? Wij hebben de belangrijkste tips in een handige cheat sheet voor jou samengevat.

SLA

"Door de koppeling met Deliverect besparen we elke dag een hoop tijd en hoeven we onze delivery-omzet niet meer handmatig in te voeren in Lightspeed. Het is super fijn dat we meer inzicht hebben gekregen in ons totale omzetverloop. Doordat de delivery-omzet real-time ingeschoten wordt kunnen we nu in Lightspeed zien hoe druk een lunch/diner echt was en waar het zwaartepunt precies ligt."

Sugo

"Door Deliverect zijn de online orders niet langer een uitzonderlijk proces met eigen financiële stroom maar integraal onderdeel van onze winkel operatie en bijbehorende POS proces. Minder tijd besteden aan administratie of een afwijkend proces betekent dat we ons nog meer kunnen focussen op de kwaliteit van onze Sugo Pizza’s en het leveren van een uitmuntende gastbeleving."

Leer meer over Lightspeed Delivery

Praat met een expert

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.