Vind meer nieuws

Company

Lightspeed benoemt Ryan Tabone tot Chief Product & Technology Officer

Voormalig Google-topman voegt zich bij Lightspeed om technologie en productontwikkeling verder aan te sturen

MONTREAL/AMSTERDAM, 4 oktober 2022 – Lightspeed Commerce Inc. (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD), het complete ondernemingsplatform waarmee ondernemingen kunnen vereenvoudigen, opschalen en uitzonderlijke ervaringen kunnen bieden, heeft vandaag aangekondigd dat Ryan Tabone is benoemd tot Chief Product & Technology Officer. 

Tabone was voor zijn aanstelling bij Lightspeed werkzaam bij Google, waar hij verschillende functies heeft bekleed. Hij was onder andere medeoprichter van het Chromebook-team en Vice President & General Manager van Google Pay en Google Finance. Hij was daarna adviseur en executive in residence bij onder andere Other Bets, Wing en Intrinsic.

“Gedurende mijn carrière heb ik mij altijd gericht op het oplossen van problemen waarmee je fundamentele veranderingen in industrieën kunt realiseren in het voordeel van bedrijven en consumenten”, zegt Ryan Tabone, Lightspeed’s Chief Product en Technology Officer. “Vooral kleine en middelgrote bedrijven besteden behoorlijk veel tijd aan de basisbehoeften die bij het runnen van een bedrijf komen kijken. Dit leidt hen af van datgene wat ze het liefste doen: een unieke beleving en waarde aan hun klanten bieden. Lightspeed’s productportfolio is uniek gepositioneerd om het geheel aan technologische tools en integraties van deze ondernemers drastisch te vereenvoudigen. Ik ben heel enthousiast over het vooruitzicht om bedrijven over de hele wereld te helpen hun klanten efficiënter en effectiever te bedienen, zowel online als face-to-face, waardoor het minder moeite kost om hun bedrijf te runnen en te laten groeien.”

Tijdens zijn bijna 15-jarige loopbaan bij Google heeft Tabone de ontwikkeling van verschillende baanbrekende producten overzien. Hij behaalde een bachelordiploma aan de Johns Hopkins University en een masterdiploma in Electrotechniek  & Informatica aan het Massachusetts Institute of Technology. 

“Ryan heeft een indrukwekkende staat van dienst bij het aanpakken van grootschalige technologische uitdagingen. Hij moedigt de product- en techteams aan creativiteit en innovatie centraal te stellen in alles wat ze doen”, aldus JP Chauvet, CEO van Lightspeed. “De oplossingen die Lightspeed biedt zijn cruciaal voor het succes van retailers en restauranthouders wereldwijd— en in de huidige snel veranderende wereld hebben ze ons nog nooit zo hard nodig gehad. Ryan heeft een sleutelrol om ervoor te zorgen dat de oplossingen die wij op de markt brengen succesvol blijven, en ook om nieuwe manieren te vinden waarmee ze kunnen worden aangepast aan het onverwachte.”

 

Over Lightspeed

Het complete ondernemersplatform van Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken.

Lightspeed is opgericht in 2005 in Montréal, Canada, en staat tegenwoordig dubbel genoteerd op de New York en Toronto Stock Exchange (NYSE: LSPD). Met teams in Noord-Amerika, Europa, Azië en de Pacific, ondersteunt Lightspeed op dit moment midden- en kleinbedrijven in meer dan 100 landen wereldwijd.

Voor meer informatie, zie www.lightspeedhq.nl

Volg ons op social media:  LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, en Twitter

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht kan toekomstgerichte informatie en toekomstgerichte verklaringen bevatten in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving (‘toekomstgerichte verklaringen’). Toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen die voorspellend van aard zijn, afhangen van of verwijzen naar toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden en worden aangeduid met woorden of woordcombinaties als ‘zal’, ‘verwacht’, ‘anticipeert’, ‘is van plan’, ‘plant’, ‘gelooft’, ‘schat’ of soortgelijke uitdrukkingen over zaken die geen historische feiten zijn. Dergelijke verklaringen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management van de onderneming en houden inherent talrijke risico’s en onzekerheden in, bekend en onbekend, met inbegrip van economische factoren. Een aantal risico’s, onzekerheden en andere factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht, waaronder, naast andere factoren, de risicofactoren die worden genoemd in onze meest recente Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations, onder Risk Factors in ons meest recente Annual Information Form, en in onze andere deponeringen bij de Canadese effectentoezichthouders en het Amerikaanse Securities and Exchange Committee, die allemaal beschikbaar zijn op ons profiel op SEDAR (www.sedar.com) en op EDGAR (www.sec.gov). Lezers dienen deze en andere factoren zorgvuldig in overweging te nemen bij het nemen van beslissingen met betrekking tot de achtergestelde stemgerechtigde aandelen van Lightspeed en niet bovenmatig vertrouwen te stellen in toekomstgerichte verklaringen. De toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn geen garanties voor toekomstige prestaties en hoewel toekomstgerichte verklaringen gebaseerd zijn op veronderstellingen die de onderneming redelijk acht, kunnen de werkelijke gebeurtenissen en resultaten wezenlijk verschillen van hoe ze zijn uitgedrukt of gesuggereerd worden in toekomstgerichte verklaringen van de onderneming. Behalve wanneer dit expliciet vereist is door toepasselijke wetgeving, wijst Lightspeed elke verplichting af om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Meer over dit onderwerp
Company