Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Weekendje weg: culinaire hotspots in Gent

Weekendje weg: culinaire hotspots in Gent

Als eigenaar van een winkel of horecazaak ben je altijd in de weer. Je houdt van het drukke ondernemersleven en de vrijheid die het jou biedt. Af en toe is het wel nodig om een stapje terug te nemen en de alledaagse drukte te ontvluchten. Eventjes er tussenuit knijpen dus! Wat dacht je van een weekendje Gent? Deze eigentijdse Belgische stad ademt historie en cultuur, maar is ook de geboorteplek van Lightspeed Restaurant! De stad is een Mekka van culinaire aanraders. Het aanbod van leuke Lightspeed restaurants, bars en andere hotspots in Gent is enorm. En daar zijn wij trots op!

Wil je weten welke culinaire hotspots in Gent gebruik maken van Lightspeed Restaurant? Wij hebben 10 spots op een rijtje gezet waar je zeker even langs moet komen!

Koffie en gebak bij Simon Says

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Goed ontbijten doe je bij Simon Says. Het vrolijk gekleurde pand in de mooie Patershol-wijk oogt zeer uitnodigend. Hier branden de baristas verse koffie creaties en worden zoete en hartige broodjes geserveerd. Iets later uit bed gestapt? Geen probleem! Bij Simon Says kun je ook terecht voor een lichte lunch. Of kies uit de vele gebakjes voor bij de middagthee.

Opwarmen bij Balls & Glory

Bekijk hier het verhaal.

De allerlekkerste gehakt- en vegetarische ballen vind je bij Balls & Glory. Hier worden ballen met de hand gedraaid en heeft elke bal een warme smeuïge vulling. Een perfecte hap voor op een koude dag. Zin in een drankje? Bij Balls & Glory kun je je dorst lessen met water en verse limonade. Softdrinks verkopen ze niet. Zo houden ze het assortiment gezond.

Wijnproeven bij Ona

Wijnen met karakter vind je bij Ona. De wijnbar heeft een uitgebreid assortiment aan authentieke Europese wijn. Eerst even proeven? Dat kan! De eigenaren helpen je graag om jouw favoriete wijn te vinden. En dat doen ze met een glimlach! Zeker een leuk plekje om te bezoeken tijdens de warme zomermaanden. Ontspan en ontdek het plezier in je glas!

Onderscheidend tafelen bij ‘t Pakhuis

interior brasserie pakhuis

Tussen de torens van Gent vind je de karakteristieke deuren van Brasserie Pakhuis. Wanneer je binnenloopt, wordt je verwelkomd in een uitgestrekte ruimte. Vroeger werd dit gebouw namelijk gebruikt als opslagplaats. Later blies de Portugese architect Pinto nieuw leven in het gebouw met gedetailleerde interieurelementen. Tegenwoordig kunnen gasten hier tafelen in een unieke setting en de Frans-Italiaanse keuken proeven. Maak jouw beleving bij ‘t Pakhuis compleet met één van de uitzonderlijke wijnen.

Vegetarische lekkernijen bij Greenway

greenway salad

Ben je een vegetariër of gewoon een groenteliefhebber? Dan mag je deze spot niet missen! Sinds 1996 streeft Greenway om meer mensen kennis te laten maken met creatieve vegetarische gerechten. Nu zijn ze uitgegroeid tot een trendsetter in ”Fast&Good” food en serveren ze smaakcombinaties om van te watertanden. Gezond, duurzaam, maar vooral heel erg lekker.

Pizza’s delen bij Otomat

Bekijk hier het verhaal.

Delen is leuk en gezellig. Bij Otomat is er een sharing concept: pizza’s delen staat centraal. Proef van alles een beetje en ontdek nieuwe smaken. Probeer bijvoorbeeld een pizza bedekt met Belgische rauwe ham, roquette en Mozzarella. Of kies voor de klassieke Margarita pizza. Verder wordt er ook Belgisch bier in de pizzadeeg verwerkt. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. En dat merk je!

Comfort food bij BAVET

Voor spaghetti ben je bij BAVET aan het juiste adres. De gerechten zijn ‘simpel en stupid’ en worden geserveerd met een Gents pintje voor een Vlaamse twist. Echte comfort food om voor het uitgaan te eten, of juist daarna. BAVET is niet verantwoordelijk voor de spaghetti vlekken op je shirt. Vergeet dus niet om voor het eten een bavetje om je nek te knopen

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.