Time & Style

Simpliciteit en gebalanceerde schoonheid

Simpliciteit en gebalanceerde schoonheid is kenmerkend voor Time & Style, een spraakmakend home & decor concept. Hier vind je tijdloos meubilair en dagelijkse tools die perfect passen bij ieder interieur en levensstijl: prachtige stukken die voor het leven meegaan.

Type onderneming

Meubels & interieur

Locatie

Amsterdam

Japanse ambacht

Time & Style staat voor kwaliteit; een product moet 30 tot 50 jaar lang mee kunnen gaan. “Daarvoor zijn goede materialen nodig die onze klanten zelf eenvoudig kunnen onderhouden. Wij werken onze producten bijvoorbeeld af met wax in plaats van een chemische finish", vertelt Satoshi Sugi, Interior Planner bij Time & Style.

“Alles wordt gemaakt in Japan - dat doen wij in-house om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. We proberen de Europese en Japanse stijl te mixen, en zo een zeer neutrale stijl te creëren. Het neutrale aspect is erg belangrijk; onze designs moeten simpel zijn en overal bij passen.”

Service op maat

“Als de klant een huis wilt renoveren of opnieuw wilt inrichten komen wij soms op bezoek. Dan maken we samen met de klant een designplan en bespreken we welke materialen en kleuren gebruikt mogen worden”, vertelt Satoshi. Woonwinkels zoals Time & Style kunnen met het kassasysteem van Lightspeed meteen opzoeken of de juiste materialen in de juiste kleuren op voorraad zijn.

Time & Style zelf gebruikt Lightspeed voor het beter beheren van de voorraad en het klantenbestand. “Wij gebruiken Lightspeed vooral voor voorraadbeheer en CRM. Hier werken wij met verschillende integraties die met Lightspeed synchroniseren, zoals Exact Online”, gaat hij verder.

Perfecte aansluiting

Ook binnen de zaak wordt Lightspeed gebruikt. Net zoals de producten van Time & Style in ieder interieur passen, past Lightspeed dus perfect bij de winkel van Time & Style.

“Normaal bewaren wij het iPad kassasysteem in de la. Pas wanneer we de kassa nodig hebben, leggen we de iPad op de counter”, zegt Satoshi. “Een groot kassasysteem op de toonbank vonden wij nooit echt aantrekkelijk - het paste niet in de winkel. We gebruiken liever een iPad. Dat oogt simpeler.”

Ontdek de mogelijkheden van Lightspeed.