Vind meer nieuws

Company

Toonaangevende horecaconcepten in de spotlight tijdens eerste editie van Lightspeed Hospitality Awards

Boyd Baptist van The Sunny Burger Co.

Plantaardig burgerconcept The Sunny Burger Co. gaat naar huis als grote winnaar 

Amsterdam, 27 september 2023 – Lightspeed Commerce Inc. (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD), het complete kassa- en betaalplatform van duizenden ambitieuze ondernemers wereldwijd, organiseerde op maandag 25 september de eerste editie van de Lightspeed Hospitality Awards in de stadstrandbar van SOIA in Utrecht. De Lightspeed Hospitality Awards erkent toonaangevende horeca ondernemers voor hun creativiteit, unieke visie, en inspanningen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en digitalisatie. De grote winnaar van de avond was The Sunny Burger Company, het populaire veganistische burgerconcept op het Leidseplein in Amsterdam. De andere genomineerden waren Poké Perfect, Un.Common, Bee Hospitality en Factory Girl. Bekijk de aftermovie van de Lightspeed Hospitality Awards hieronder.

Vijf unieke concepten, één winnaar

De jury werd vertegenwoordigd door vier objectieve horeca professionals, elk met een unieke invalshoek en link met de horecasector: Daniël Bundel, hoofdredacteur en projectmanager van mediaplatform Hotelvak, Aukje Van Dongen, voorzitster van horeca-associatie AF&BM, Kris Sienaert, Partnerships Manager bij Bacardi, en Habiba Bougrine, Account Manager bij EPSON Europe.

Het publiek en de juryleden werden gevraagd om elke genomineerde te beoordelen op basis van drie criteria: duurzaamheid, innovatie en digitalisatie. Stemmen gebeurde via Lightspeed’s online bestel- en betaalplatform, Order Anywhere

Duurzaam, digitaal en goedlachs

De grote winnaar van de avond was The Sunny Burger Co. Het plantaardige, goedlachse, en “guilt-free” guilty pleasure concept overtuigde zowel het publiek als de vier juryleden met een indrukwekkende presentatie. Als beloning kreeg Boyd Baptist, oprichter van The Sunny Burger Co., een gratis jaarlicentie op Lightspeed Restaurant en een gloednieuwe projector van Epson, partner en sponsor van de Lightspeed Hospitality Awards.

“Het is fantastisch dat Lightspeed een podium biedt waar horeca professionals bij elkaar kunnen komen en ervaringen kunnen uitwisselen”, zei Boyd na de uitreikingsceremonie. “Ik was ontzettend blij om genomineerd te worden, en je hoopt natuurlijk dat je een kans maakt, maar op zo’n manier mogen winnen is fantastisch en het geeft ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. We zijn er nog lang niet; we blijven keihard knokken om een mooi bedrijf neer te zetten. Ik ben ons team ook heel erg dankbaar – zonder hen zou dit niet mogelijk zijn geweest.”

Meer over dit onderwerp
Company