Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

eCommerce voor Restaurants: breid je restaurant uit naar online met Lightspeed

eCommerce voor Restaurants: breid je restaurant uit naar online met Lightspeed

Bij Lightspeed denken we mee over de veranderende behoeften van onze klanten. Om jou als horeca-ondernemer te helpen bij het toevoegen van nieuwe omzetstromen, lanceren we het eCommerce thema Bon Appetit. 

Horeca-ondernemingen met maar één inkomstenbron zijn in de afgelopen periode kwetsbaar gebleken voor plotselinge veranderingen in de markt. Veel restaurants bieden nu bezorgmaaltijden en afhalen aan, maar er zijn meer mogelijkheden. Minder traditionele inkomstenbronnen, zoals de verkoop van maaltijdpakketten, merchandise en online verkopen, zijn dit jaar in populariteit gestegen. 

Bereid je voor op de toekomst van de horeca met eCommerce

eCommerce biedt op zowel de lange als de korte termijn voordelen voor de horeca. Een online omzetkanaal kan jou als ondernemer helpen je cashflow te behouden, terwijl jij alles in je zaak in goede banen leidt. Daarnaast helpt Bon Appetit je bij het bouwen aan je merk en kun je je gasten sneller online bereiken. 

Met het Bon Appetit eCommerce thema kun je:

  • Een nieuw omzetkanaal opzetten
  • Inspelen op de behoeften van verschillende gasten
  • Laten zien wat je zaak uniek maakt

Nieuw omzetkanaal opzetten

eCommerce blijft groeien — in 2020 verwacht Ecommerce Europe en EuroCommerce een groei van 12,7% in de Europese markt. Je kunt nu meeliften op deze groei door gebruik te maken van het e-Commerce thema. Het is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van horeca-ondernemers.

Door het openen van een webshop creëer je een nieuw omzetkanaal waarmee je bijvoorbeeld merchandise, kookboeken, maaltijdpakketten voor thuis of favoriete ingrediënten kunt verkopen. Zo komt je merk tot bij je gasten thuis. 

Speel in op de behoeften van verschillende gasten

Met Bon Appetit kun je eenvoudig je website koppelen aan een reserveringstool, Lightspeed Order Anywhere en bezorgplatformen, zoals UberEats en Deliveroo. Zo krijgen gasten op verschillende manieren toegang tot wat jij als restaurant te bieden hebt. 

Via je website kun je jouw service uitbreiden naar online en gasten eenvoudig op voorhand laten bestellen, hun eten direct bij hen thuis bezorgen of ze een reservering laten maken.

Laat zien wat jouw zaak uniek maakt.

Met een professionele en op maat gemaakte eCommerce website kun je je merk goed presenteren. Door je Instagram-feed te integreren op je website, bied je zowel een esthetische als informatieve omgeving voor je bezoekers. Zo kun je een compleet beeld schetsen van je zaak en alles wat het te bieden heeft, van je meest recente menu tot je laatste merchandise. 

 

Bied nieuwe inkomstenstromen aan met Lightspeed

Lightspeed is een ervaren eCommerce aanbieder. We kunnen dan ook niet wachten om horecazaken een manier te bieden om hun onderneming snel en moeiteloos online te krijgen met het Bon Appetit thema. Als je interesse hebt om je horecazaak online uit te breiden en nieuwe inkomstenstromen te creëren met eCommerce neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates