Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Wat is er nieuw bij Lightspeed Restaurant in 2020?

Wat is er nieuw bij Lightspeed Restaurant in 2020?

2020 is in volle gang, en een nieuw jaar betekent nieuwe updates en een veel snellere workflow. Ons team team heeft de laatste hand gelegd aan een aantal belangrijke software-updates binnen Lightspeed Restaurant die je dagelijkse werkzaamheden zullen vereenvoudigen.

Versnel je workflow en verbeter de communicatie met de geheel nieuwe Quick Service-modus, het vernieuwde Kitchen Display System en de bijgewerkte Combo-functie.

Versnel je bediening met de nieuwe Quick Service-modus

De Quick Service-modus is speciaal gebouwd voor quick service restaurants en is een gratis functie in je Lightspeed Restaurant kassasysteem. De Quick Service-modus transformeert het orderscherm door functies te verbergen die niet relevant zijn voor quick service restaurants. Zo kun je in enkele stappen een bestelling en betaling verwerken

Deze nieuwe modus maakt een duidelijk onderscheid tussen de Table Service-functies en Quick Service-functies van het kassasysteem, waardoor personeel efficiënter kan werken, ongeacht de modus die ze gebruiken.

Enkele nieuwe functies van de Quick Service-modus zijn:

  • Snellere betalingsverwerking met het nieuwe betalingspaneel
  • Suggesties voor Slimme Bedragen voor contante transacties
  • En meer!

Quick Service-modus is een gratis update die vanaf begin 2020 beschikbaar zal zijn voor alle Lightspeed Restaurant-klanten.

Betere communicatie met het bijgewerkte Kitchen Display System

Ons Kitchen Display System (KDS) is een add-on die de communicatie tussen alle medewerkers verbetert, en zo de productiviteit in de keuken verhoogt. De nieuwe interface biedt grote verbeteringen aan de algehele ervaring, waardoor het zeer geschikt is voor quick service restaurants.

Enkele updates die je kunt verwachten:

  • Nieuwe kitchen cards 
  • De nieuwe item-visualisatie functie
  • Automatische weergave van online bestellingen
  • En nog veel meer!

KDS is een add-on product voor Lightspeed Restaurant. Praat met een van onze experts om het vandaag nog in je restaurant te implementeren.

De vernieuwde Combo-functie maakt alles eenvoudiger 

De Combo-functie in Lightspeed Restaurant is volledig onder handen genomen, om zo de gebruikerservaring te verbeteren. Combo’s ondersteunt nu ook verschillende prijs-wijzigingen, zoals het toevoegen van extra kosten bij gepersonaliseerde combo’s, standaard prijsbepaling met één klik, en het wijzigen van de volgorde van producten en keuzes binnen een combo.

Dit is een gratis update die begin 2020 beschikbaar zal zijn voor alle Lightspeed Restaurant-klanten.

Neem vandaag nog contact op met een van onze experts voor meer informatie over deze nieuwe updates en wat ze voor je bedrijf kunnen betekenen. 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates