Dropshipping wordt gemakkelijk met Lightspeed

Lightspeed maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een dropship webshop te starten. Koppel direct je webshop met je leverancier.

Koppel eenvoudig met het Lightspeed platform

Importeer direct je producten van je leverancier en start vandaag met dropshipping.

Whitepaper - Dropshipping voor beginners

Whitepaper - Dropshipping voor beginners

Als je producten online wilt verkopen kun je kiezen voor dropshipping. Dropshipping is een laagdrempelige manier om te beginnen met je eigen e-commerce bedrijf. Qua geld en middelen ben je weinig kwijt, qua tijd en inzet wat meer. Wat houdt het in? En is het aan te raden? Download deze whitepaper en kom meer te weten.

Onze selectie van de beste dropshipping leveranciers

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een verzendmethode waarbij webwinkeliers producten verkopen zonder deze zelf op voorraad te hebben. Bij een aankoop van een consument "koopt" de webwinkelier het product van een derde partij die het direct verzend naar de consument.

lightspeedhq

Het dropshipping proces

Stap 1: De klant koopt op je webshop.
Stap 2: De klant betaalt de bestelling.
Stap 3: Een deel hiervan zijn de inkoopkosten, die ontvangt de dropship leverancier.
Stap 4: De overige marge is voor de dropship winkelier, dat ben jij.
Stap 5: De dropship leverancier verzend de bestelling vanuit zijn magazijn.
Stap 6: De klant ontvangt de bestelling.

Geen logistieke zorgen

Geen logistieke zorgen

De logistieke afhandeling wordt volledig geregeld door je dropshipleverancier. Je hebt dus geen omkijken naar het verpakken, het verzenden of het retourneren. Na het aanmaken van een Lightspeed demo-account kies je de Dropshipleverancier(s) waar jij mee wilt werken. Vervolgens importeer je automatisch de door jouw gekozen producten in je webshop. Je kunt vandaag nog starten met dropshippen!

Een breed assortiment

Een breed assortiment

Van kleding tot electronica. Lightspeed biedt een breed scala aan producten beschikbaar voor dropshipping. Onze dropship leveranciers zijn gespecialiseerd in veel productengroepen waaronder cadeauartikelen, speeldgoed, meubels, sportartikelen en electronica.

De voordelen van dropshipping

Flexibel

Flexibel

Een voordeel van dropshipping is dat je extreem flexibel bent. Dropshipping kan overal ter wereld, zelfs vanuit huis. Je bent niet gebonden aan een vast kantoor of locatie en ook personeel om pakketten in te pakken en te verzenden is overbodig.

Eigen huisstijl

Eigen huisstijl

Onderscheid jezelf met een webshop in je eigen huisstijl. Kies uit ruim 50 volledig responsive designs in de Theme Store. Gemakkelijk aan te passen zonder enige IT-kennis.

Minimale kosten

Minimale kosten

Om te beginnen met dropshipping heb je geen startkapitaal of lening nodig. Je hoeft immers geen producten in te kopen. Je betaalt pas voor een product op het moment dat een bezoeker het daadwerkelijk bestelt. Investeer je geld dus direct in marketing om je omzet te laten groeien.

Probeer eCommerce nu

Gratis 14-daagse proefperiode

Bevestig dat de ingevulde informatie correct is en geniet van je gratis demo!

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .