Café Couture

Webshop & Experience store

Pieter Loridon is een trendsetter. Droeg hij als stoere professioneel basketballer al als eerste fluor roze gympen, nu maakt hij online en offline furore met zijn unieke tea blends. Er zijn meer dan 80 theemelanges in kleurrijke blikken. Van Namas(t)hee tot Palm Tree Cocodise. Je kunt zijn producten heet drinken, als ijsthee of mix de thee met gin, Champagne of Cava. Thee tuttig? Zeker niet! Ervaar het zelf in de experience store in Amsterdam of Vlaanderen of vraag online advies.

Café Couture

Pieter Loridon vertelt over zijn product, de website en zijn keuze voor Lightspeed.
Bilderdijkstraat 215, Amsterdam
Black, Green, White,  Super food & Organic tea's

Black, Green, White,
Super food & Organic tea's

Je kunt het zo gek niet noemen of Pieter bedenkt het. Voedingsdeskundigen zijn fan van de detox-lijn, waarbij vooral de groene thee vanwege de anti-oxidanten populair is. Chefkoks koken graag met zijn Oolong melange. En de Popcorn mix leent zich goed om mixen met bubbels.

Wanneer er een nieuw product wordt ontwikkeld is deze binnen no-time toegevoegd aan de webshop. Een foto van de melange wordt geupload. En de productomschrijving wordt geschreven samen met de tea-sommelier.

Online of in de winkel,  klantenservice is key

Online of in de winkel,
klantenservice is key

Pieter, eigenaar Café Couture: "In de winkel kunnen wij iedereen laten proeven, ruiken en ervaren. We helpen mensen bij het maken van hun keuze. Het draait om een persoonlijke aanpak. Je hebt niet te maken met 'de winkel' nee je spreekt Alexandra in Amsterdam, Ken in Antwerpen of je praat met mij. En online is dat niet anders. We helpen iedereen graag. Of dat nu over de mail is, telefonisch of offline. Het gaat om de totale ervaring."

Ook een webshop starten bij Lightspeed?

Probeer het nu 14 dagen gratis uit.