• Afbeeldingen

    • PersoneelsSysteem
    • PersoneelsSysteem

Online employee schedule and timetracking software

Met PersoneelsSysteem kunt u online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en uw personeelsadministratie beheren. Iedere medewerker beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer of mobiele app gegevens inzien zoals; het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en het vakantie-uren saldo. Aan de hand van uitgebreide toegangsrechten is te bepalen welke medewerkers, over welke functionaliteiten beschikken.

Personeelsplanning
Met de personeelsplanning kunt u zelf locaties, teams en diensten beheren. Vervolgens kunt u eenvoudig (herhalende) diensten inroosteren en wijzigingen aanbrengen door het slepen van diensten. Ook is de mogelijkheid aanwezig om medewerkers onderling diensten te laten ruilen met goedkeuring van een leidinggevende. Een andere functionaliteit zijn open diensten waarmee het mogelijk is om medewerkers uit te nodigen voor het draaien van dienst.

De uitgenodigde medewerkers worden per email en pushbericht op de hoogte gebracht van de uitnodiging. Wanneer medewerkers een uitnodiging accepteren, worden ze automatisch in het werkrooster gezet. Tijdens het roosteren zijn de verwachte personeelskosten en verwachte omzetten direct inzichtelijk. Hierdoor kunt u goed sturen op de verwachte personeelskosten. Nadat het rooster klaar is, kunt u deze delen met uw werknemers per email en iPhone en Android app.

Urenregistratie
PersoneelsSysteem beschikt over een uitgebreide urenregistratie. Deze kan op verschillende manieren plaatsvinden, namelijk:

– Medewerkers kunnen eigen gewerkte uren doorgeven;
– Leidinggevende kan de gewerkte uren registreren;
– Medewerkers kunnen gewerkte uren klokken met computer of mobiele app (met locatie voorziening);
– Medewerkers kunnen in- en uitklokken met een online tijdklok op locatie met sleutelhanger (RFID) of vingerscan.

Binnen de tijdklok instellingen kunnen starttijd, eindtijd en pauze afronding ingesteld worden.

Meer informatie kunt u op de website vinden: www.personeelssysteem.nl of mailen met info@personeelssysteem.nl

Ontdek meer