Wijnhuis Heemstede

Heemstede

Echte passie voor wijn en gedistilleerd, dat vind je bij Wijnhuis Heemstede. De slijterij ligt op de grens van Heemstede-Aerdenhout en verwelkomt dagelijks wijnliefhebbers uit de hele regio. Mensen die op zoek zijn naar professioneel en persoonlijk wijnadvies zijn bij Wijnhuis Heemstede aan het juiste adres.

Divers en uitgebreid

Divers en uitgebreid

Wijnhuis Heemstede is opgericht in 2005. Maarten de Koning, eigenaar van Wijnhuis Heemstede, vertelt enthousiast over zijn onderneming. ‘’Wijnhuis Heemstede is een speciaalzaak. Wij verkopen wijn en gedistilleerd,’’ zegt Maarten. Het assortiment is erg uitgebreid; klanten kunnen kiezen uit meer dan 300 verschillende soorten wijn, gin en whisky. Er is dus altijd voor ieder wat wils.

Zijn passie voor het vak zie je terug in de winkel. Overal waar je kijkt, staan tientallen flessen uit alle windstreken. Met een bijzonder aanbod van klassieke wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië. Ook hebben ze unieke wijnsoorten uit Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf werkt samen met meer dan 25 leveranciers. Hiermee houden ze hun assortiment divers. Alleen de mooiste pareltjes onder de wijnen vind je in de winkel van Wijnhuis Heemstede.

Online én offline sterk

Online én offline sterk

Sinds 2015 hebben Maarten en zijn broer Joren naast de winkel ook een webshop. Maarten vertelt dat de webshop en de winkel eerst twee verschillende werelden waren. Maarten: ‘’Als de voorraad in de winkel op was, liep dat niet gelijk met de webshop. Klanten probeerden dan via de webshop een product te bestellen dat eigenlijk niet meer op voorraad was.’’
Met de automatische synchronisatie van Lightspeed Omnichannel was dat probleem vrijwel onmiddellijk opgelost. ‘’Als de voorraad (van een product) op is, kan ik het product gewoon uitzetten,’’ zegt Maarten. Het uitgeschakelde product wordt dan niet meer weergeven in de webshop. En zodra de voorraad weer aangevuld is, kan Maarten het product gemakkelijk weer aanzetten.

‘’Alles gaat in principe vanuit een plek [...] dat voorkomt onnodige foutjes en bespaart tijd.’’

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Maarten heeft grote plannen voor Wijnhuis Heemstede. Maarten: ‘’Wij willen dé wijnspeciaalzaak worden van de regio!’’ Door professioneel wijnadvies te verstrekken, hoopt hij iedere klant een ‘’super ervaring’’ te bieden. Dat doet hij met een scherp oog op de behoeftes van de klant. Ook wilt Maarten ervoor zorgen dat klanten zowel in de winkel als de webshop een geweldige service krijgen. ‘’En ik geloof dat Lightspeed ons daar zeker bij kan helpen!’’, aldus Maarten.

Weet je niet zeker welke wijn je lekker vindt? Of wil je graag nieuwe wijnsoorten ontdekken? Klanten die eerst even willen proeven, kunnen een proeverij aanvragen. Sinds 2005 organiseert Wijnhuis Heemstede proeverijen op maat. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de wensen van de klant. Of je nu met een kleine of een grote groep komt. En of je de proeverij in de winkel, thuis of op een andere locatie wilt hebben. Bij Wijnhuis Heemstede zul je gegarandeerd een geweldige wijn-ervaring krijgen!

Ook online én offline verkopen?

Dé oplossing voor succesvolle ondernemingen.