Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Laat je klanten achteraf betalen met Klarna via Lightspeed en Mollie

Laat je klanten achteraf betalen met Klarna via Lightspeed en Mollie

Klarna, aanbieder van achteraf betalen, is vanaf nu beschikbaar voor Lightspeed eCom en Mollie. Dankzij deze integratie kunnen webshophouders hun klanten de optie bieden om achteraf te betalen, wat conversie-verhogend werkt. Alle betalingen zijn zichtbaar in één overzicht in de Lightspeed eCom backoffice.

Achteraf betalen met Klarna

Klarna is een aanbieder van verschillende betaalmethodes.  De Betaal later-optie biedt zowel de klant als de webshop veel voordelen. De consument hoeft de bestelling pas te betalen nadat hij deze ontvangen heeft, en krijgt 14 dagen om deze betaling te voldoen. Ook is er de mogelijkheid om gratis de betaling met 10 dagen te verlengen, of zelfs 30 dagen in ruil voor een kleine vergoeding. Voor de items die hij terugstuurt hoeft hij dus nooit te betalen. De webshop wordt in de tussentijd uitbetaald door Klarna. Uitbetaling gebeurt gemiddeld binnen 5 dagen na de transactie. Dit in vergelijking tot de marktconforme 21 – of zelfs 31 – dagen.

Klarna is vanaf nu beschikbaar via zowel Lightspeed als Mollie. Klarna via Mollie biedt eenvoud en flexibiliteit voor zowel jou als voor de klant. Met Mollie en Lightspeed wordt het heel eenvoudig om Klarna te integreren. Zo kun je deze betaalmethode meteen aanbieden aan je klanten.  

De voordelen van de Klarna integratie

  • Verhoog je omzet – Klanten kunnen veiliger en makkelijker aankopen doen, wat conversie-verhogend werkt.
  • Overzicht van alle betalingen – Alle betalingen staan in één overzicht in de Lightspeed eCom backoffice.
  • Geen risico – Klarna neemt alle financiële risico’s op zich: je wordt altijd uitbetaald – in één keer – en je klanten krijgen aankoopbescherming.
  • Minder administratie – Klarna regelt alle facturen automatisch, waardoor je minder administratie hebt in je backoffice. Krijg toegang tot alle facturen in de Merchant Portal van Klarna.
  • Marketing tools – Klarna biedt marketingmateriaal aan dat je kunt gebruiken voor je eigen webshop. Verhoog je conversie tot 20%.
  • Snel en eenvoudig – Door de nieuwe integratie met Mollie en Lightspeed eCom is Klarna eenvoudig te integreren in je webshop.

Ontdek hier meer over Klarna of neem contact op met je accountmanager.

Geïnteresseerd in deze integratie?

Installeer Klarna voor jouw webshop

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.