3 tips voor meer omzet tijdens de feestdagen

3 tips voor meer omzet tijdens de feestdagen

Het feestdagen seizoen is goed voor 30% van de jaarlijkse winst van een retailer. Het is dé belangrijkste periode in het jaar. Denk niet alleen aan Kerst, maar ook aan Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas. Lightspeed heeft speciaal voor dit seizoen aan retailgids gemaakt, met 3 tips hoe je de winst in je winkel kunt optimaliseren tijdens de feestdagen. Download vandaag nog de gratis gids om te leren hoe je meer omzet kunt draaien tijdens de feestdagen. 

Wat kun je verwachten in deze gids?

1) Beheer je voorraad

Ontdek hoe je de omzet van het afgelopen seizoen analyseert, welke voorraad je moet inkopen, welke KPI’s je in de gaten moet houden en hoe je je producten het beste kunt verkopen tijdens deze drukke periode.

2) Zet je medewerkers efficiënt in

Leer hoe je je personeel efficiënt kunt trainen en evalueren. De beste manier om een ​​geweldige klantenservice te bieden is door ze de training te geven die ze nodig hebben om op het hoogste niveau te kunnen presteren tijdens alle drukte. 

3) Welke KPI’s van belang zijn

Het meten van de prestaties is van cruciaal belang om je omzet te laten stijgen. We hebben de belangrijkste KPI’s op een rijtje gezet die je moet bijhouden om de winstmarges van je winkel tijdens de feestdagen en daarna te laten groeien.

Benieuwd hoe je je omzet kunt optimaliseren tijdens de feestdagen?

Download deze gratis gids