De hotelsector heeft het afgelopen decennium meerdere make-overs ondergaan. De dagen dat je nog gewoon een HD-televisie en een minibar...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Nu we de zomer achter ons hebben gelaten en gasten niet meer van het warme zonnetje kunnen genieten wordt het tijd om je terras winterklaar...
Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Corona heeft roet in het eten gegooid bij een groot aantal evenementen; ook het Amsterdam Wine Festival en Fête du Champagne werden...
De werkdag in je restaurant begint en eindigt altijd met twee belangrijke taken: zorgen dat je restaurant klaar is voor een nieuwe...
Uit eten gaan is in de afgelopen maanden drastisch veranderd door COVID-19. Ondernemers krijgen nu te maken met nieuwe uitdagingen...
Bij Lightspeed denken we mee over de veranderende behoeften van onze klanten. Om jou als horeca-ondernemer te helpen bij het toevoegen...
Met mobiele bestel apps kun je de gang van zaken in je café of restaurant veel efficiënter laten verlopen en daardoor de klantbeleving...
COVID-19 en de daaropvolgende wereldwijde beperkingen heeft onder horecaondernemers weer het debat aangewakkerd of je als restaurant...
Eten bestellen is enorm populair geworden; al voordat COVID-19 begon, was eten bezorgen en afhalen een snelgroeiend marktsegment en...
Als je restaurant goed loopt, wil je je waarschijnlijk meer gaan richten op groei, omzet en volume.Voor chef-koks, restauranthouders...
Door de beperkingen in de horeca, als gevolg van COVID-19, voelen diverse restaurants zich genoodzaakt om ook buiten de deur geld te...
Vandaag bespraken Stijn Dumarey (Lightspeed) en Jeremy Van Dille (Deliverect) in onze webinar ‘De voordelen van maaltijdbezorging...
Tijdens COVID-19 worden ondernemers overspoeld met informatie en oplossingen die door de overheid worden aangeboden. Wat zijn de mogelijkheden?...
Als gevolg van de COVID-19 pandemie houdt de Nederlandse horeca sinds 16 maart de deuren gesloten. Als tegengeluid op deze omstandigheden...
Retailers en horeca-ondernemers zijn door het Coronavirus gedwongen zich aan te passen. Ondernemers hebben vaak niet de luxe om een...
Onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. In tijden van sociale onthouding en onzekerheid is het belangrijker dan ooit...
Ondernemers zijn wereldwijd hard getroffen door het coronavirus. Nu mensen binnen moeten blijven, vraag je je af hoe je buurt en stad...
Terwijl regeringen wereldwijd actie ondernemen om de impact van het Coronavirus in te dammen, worden veel horecaondernemingen geconfronteerd...
Valentijnsdag . Maar liefst 30% van de Valentijnsvierders in Nederland neemt zijn geliefde mee uiteten. De verwachtingen zijn hoog...
De horecasector wordt geplaagd door een hoog personeelsverloop. In de Nederland heeft het verloop in de horeca zelfs een recordhoogte...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.