Retailers en horeca-ondernemers zijn door het Coronavirus gedwongen zich aan te passen. Ondernemers hebben vaak niet de luxe om een...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. In tijden van sociale onthouding en onzekerheid is het belangrijker dan ooit...
Ondernemers zijn wereldwijd hard getroffen door het coronavirus. Nu mensen binnen moeten blijven, vraag je je af hoe je buurt en stad...
Terwijl regeringen wereldwijd actie ondernemen om de impact van het Coronavirus in te dammen, worden veel horecaondernemingen geconfronteerd...
Valentijnsdag . Maar liefst 30% van de Valentijnsvierders in Nederland neemt zijn geliefde mee uiteten. De verwachtingen zijn hoog...
2020 is in volle gang, en een nieuw jaar betekent nieuwe updates en een veel snellere workflow. Ons team team heeft de laatste hand...
Ieder jaar is er één event in de horecabranche dat eruit springt: de uitreiking van de Michelinsterren. Vandaag werden de Michelin...
Maaltijdbezorging is een gangbare manier voor restaurants om hun bedrijf te laten groeien. Dat wil niet zeggen dat de introductie van...
‘De boog kan niet altijd gespannen staan’, luidt een oud gezegde. Maar als je een gepassioneerde ondernemer bent, kan het lastig...
Begin november presenteerde Lightspeed de trailer voor het nieuwe seizoen van de mini-serie Meet The Chef. Deze serie is een ware ode...
De keuken is het hart van je restaurant. Wat daar wordt gemaakt (en hoe snel dat gebeurt) is bepalend voor de beleving van je gasten.Wil...
Opmerking: in dit artikel worden koffiezaken als voorbeeld gebruikt, maar dezelfde principes gelden voor onafhankelijke restaurants...
Er is een felle strijd gaande om de aandacht en loyaliteit van klanten. De consument wordt slimmer en kan kiezen uit tal van opties....
Op 23 september verzamelde een groep horecaondernemers zich bij Maris Piper in Amsterdam, de locatie van de Horeca Masterclass: Grow...
Realtime inzicht in financiële resultaten is key voor hospitality ondernemers die hun bedrijf goed willen managen. Nu zijn er legio...
Professionele keukens digitaliseren in snel tempo. De grote vraag is: wat is het juiste moment om te investeren in software voor de...
Inklokken, het lijkt misschien een ouderwetse manier van werken, maar toch zitten er een aantal voordelen aan. Het begon allemaal in...
Goed personeel behouden en vinden gaat niet vanzelf. Het motiveren van je medewerkers is dan ook essentieel. In een tijd waar goed...
Rotterdam heeft door z’n urban sfeer en de multiculturele vibe een breed aanbod aan horecazaken. De bekende Foodhallen en Markthal...
Maar liefst 69% van de millennialsmaakt een foto of video van hun bord voordat ze aan hun maaltijd beginnen. Het delen van een restaurantbeleving...
Een restaurant beginnen is een overweldigend proces. Er zijn veel factoren die bepalen of je restaurant een succes wordt of akelig...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.