2020 is in volle gang, en een nieuw jaar betekent nieuwe updates en een veel snellere workflow. Ons team team heeft de laatste hand...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Ieder jaar is er één event in de horecabranche dat eruit springt: de uitreiking van de Michelinsterren. Vandaag werden de Michelin...
Maaltijdbezorging is een gangbare manier voor restaurants om hun bedrijf te laten groeien. Dat wil niet zeggen dat de introductie van...
‘De boog kan niet altijd gespannen staan’, luidt een oud gezegde. Maar als je een gepassioneerde ondernemer bent, kan het lastig...
Begin november presenteerde Lightspeed de trailer voor het nieuwe seizoen van de mini-serie Meet The Chef. Deze serie is een ware ode...
De keuken is het hart van je restaurant. Wat daar wordt gemaakt (en hoe snel dat gebeurt) is bepalend voor de beleving van je gasten.Wil...
Millennials stonden de afgelopen jaren volop in de schijnwerpers, maar inmiddels begeven hun opvolgers, Gen Z, zich ook op de arbeidsmarkt....
Opmerking: in dit artikel worden koffiezaken als voorbeeld gebruikt, maar dezelfde principes gelden voor onafhankelijke restaurants...
Er is een felle strijd gaande om de aandacht en loyaliteit van klanten. De consument wordt slimmer en kan kiezen uit tal van opties....
Op 23 september verzamelde een groep horecaondernemers zich bij Maris Piper in Amsterdam, de locatie van de Horeca Masterclass: Grow...
Overal ter wereld schieten flexwerkplekken als paddenstoelen uit de grond. Ze bieden freelancers en start-ups de kans om buiten hun...
Realtime inzicht in financiële resultaten is key voor hospitality ondernemers die hun bedrijf goed willen managen. Nu zijn er legio...
Is de opmaak en presentatie van gerechten nu echt zo belangrijk? Kort gezegd, ja. De juiste presentatie is voor veel mensen aanleiding...
Professionele keukens digitaliseren in snel tempo. De grote vraag is: wat is het juiste moment om te investeren in software voor de...
Een uitstekende bediening en hoogstaande gerechten vormen de basis voor een onvergetelijk restaurantbezoek, maar wat houdt dat precies...
Inklokken, het lijkt misschien een ouderwetse manier van werken, maar toch zitten er een aantal voordelen aan. Het begon allemaal in...
Goed personeel behouden en vinden gaat niet vanzelf. Het motiveren van je medewerkers is dan ook essentieel. In een tijd waar goed...
Rotterdam heeft door z’n urban sfeer en de multiculturele vibe een breed aanbod aan horecazaken. De bekende Foodhallen en Markthal...
Maar liefst 69% van de millennialsmaakt een foto of video van hun bord voordat ze aan hun maaltijd beginnen. Het delen van een restaurantbeleving...
Een restaurant beginnen is een overweldigend proces. Er zijn veel factoren die bepalen of je restaurant een succes wordt of akelig...
Tapas, dimsum, shared dining – hoe je het ook noemt, kleine gerechten zijn razend populair. Aan deze populariteit lijkt voorlopig...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.