Lightspeed voerde onlangs een onderzoek uit bij 1.000 Nederlandse consumenten met vragen over hoe zij omgaan met reserveringen in de...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Het stimuleren van bezoekersaantallen en het verhogen van de winst zijn twee sleutelfactoren voor de horeca. Eén van de belangrijkste...
In 2021, te midden van de covid-pandemie, was Boyd Baptist betrokken bij meerdere restaurants en kampte hij net zoals zoveel horecazaken...
Het was tijdens een lunch in een tweesterrenzaak dat Jean Luc Etienne en Wouter Kik op het idee kwamen om Codium* op te richten. Jean...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Winstmarges in de horeca zijn jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
Dadawan: wordly food, small town prices. Beter kun je het populaire fast-casual concept volgens ons niet samen te vatten, ook al is...
Mobiel betalen is niet meer weg te denken in de horeca; het biedt restaurants, personeel en gasten overal ter wereld vele voordelen....
Het restaurant abonnement is ontstaan in de Verenigde Staten, maar heeft intussen ook (permanent?) voet aan Europese wal gezet. Steeds...
In de hotelindustrie zijn de termen PMS en POS vrij bekend. Een hotel PMS of property management system is een geavanceerde, online...
Scope Services – een accountantskantoor dat zich exclusief op horecaketens richt? Waarom niet.“Scope Services is een datagedreven...
In 2001 ontwierp Stardekk websites voor hotels in en rond Brugge die op zoek waren naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten....
Hoeveel ondernemers kunnen zeggen dat ze een volledig nieuw horecaconcept hebben geïntroduceerd? Iets wat tot voor kort niet te bespeuren...
Horecaondernemers die via telefoon of e-mail reserveringen aannemen en (nog) niet met een online reserveringssysteem werken: dit is...
In 2012 waren supply chain optimalisatie en enterprise resource planning niet echt zaken waar veel horecaondernemers van wakker lagen....
In de Beethovenstraat barst het van de ondernemersdrang. Naast talloze nichezaken, luxe boetieks, en interieur- en kledingateliers...
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Als je op deze pagina bent beland, ben je ongetwijfeld op zoek naar een zo helder mogelijk overzicht van alles wat er te weten valt...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.