Hoewel je het gemakkelijk over het hoofd ziet, kan je bar design veel bijdragen aan het succes van je onderneming. Een goed ontworpen...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Voor bartenders die oprecht waarde hechten aan hun creaties en er duidelijk moeite voor doen, is cocktails maken een kunstvorm. Zo’n...
Digitaal betalen – en elektronische betaalmethodes tout court – stond in de Nederlandse horeca tot voor kort nog in de kinderschoenen....
Hoe de feestdagen er precies uit zullen zien blijft nog even spannend. Delivery of toch serveren aan tafel – de periode rond de feestdagen...
Terwijl de wereld zich behoedzaam voortbeweegt op het pad naar herstel nadert het einde van 2021 ondertussen met rasse schreden. Het...
Horeca personeelskosten zijn meestal de hoogste werkgeverslasten. Horeca-ondernemers streven er gewoonlijk naar de personeelskosten...
Een de van grootste uitdagingen in de horeca op dit moment het vinden van personeel. Met zoveel veranderingen door lockdowns, heropeningen,...
Er komen een hoop dingen kijken bij het openen van een koffiebar. Naast alle uitdagingen heb je wellicht ook twijfels om een nieuwe...
Zelfs horeca-ondernemers die nog niet bekend zijn met Black Friday en Cyber Monday zal de winkeldrukte eind november al opgevallen...
De feestdagen van 2021 beloven uitzonderlijk te worden. De coronacrisis heeft voor een transformatie van de horecasector gezorgd: vandaag...
De restaurants in Nederland draaien weer op volle toeren en gasten genieten massaal van hun lang gemiste hapje en drankje. Maar door...
Er zijn maar weinig horeca-ondernemers die de eerste zijn om een horeca-onderneming te beginnen in een pand. Je ziet vaker dat een...
Een hotel met 87 kamers dat door corona de bezettingsgraad zag kelderen van 78% naar 27%? Het overkwam (net als vele anderen) Hotel...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Een café openen is voor veel mensen een droom. Het idee van een gezellige plek waar mensen graag komen voor een drankje, is zeker...
De lente is al in volle gang en de zomer laat niet meer lang op zich wachten. Pre-COVID was deze periode het meest lucratieve seizoen:...
Stel je voor: je restaurant mag weer een onbeperkt aantal gasten ontvangen en je krijgt onverwachts een grote stroom gasten binnen.Geweldig...
Het is niet verwonderlijk dat mensen tijdens de pandemie meer eten afhalen en laten bezorgen. Veel restaurants moesten daarom op zoek...
Als horeca-ondernemer ben je blij met goed personeel, maar minder blij met de tijdrovende personeelsadministratie die erbij komt kijken....
Eindelijk is het zover! Na maandenlang opgestapelde stoelen en opgerolde luifels, mogen vanaf 28 april de terrassen weer open! Menig...
Je kent het wel: special edition voetbalshirtjes, telefoonhoesjes met foto’s van celebrities en programmaboekjes van musicals. Fans...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.