Zelfs horeca-ondernemers die nog niet bekend zijn met Black Friday en Cyber Monday zal de winkeldrukte eind november al opgevallen...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
De feestdagen van 2021 beloven uitzonderlijk te worden. De coronacrisis heeft voor een transformatie van de horecasector gezorgd: vandaag...
De restaurants in Nederland draaien weer op volle toeren en gasten genieten massaal van hun lang gemiste hapje en drankje. Maar door...
Er zijn maar weinig horeca-ondernemers die de eerste zijn om een horeca-onderneming te beginnen in een pand. Je ziet vaker dat een...
Een café openen is voor veel mensen een droom. Het idee van een gezellige plek waar mensen graag komen voor een drankje, is zeker...
De lente is al in volle gang en de zomer laat niet meer lang op zich wachten. Pre-COVID was deze periode het meest lucratieve seizoen:...
Stel je voor: je restaurant mag weer een onbeperkt aantal gasten ontvangen en je krijgt onverwachts een grote stroom gasten binnen.Geweldig...
Het is niet verwonderlijk dat mensen tijdens de pandemie meer eten afhalen en laten bezorgen. Veel restaurants moesten daarom op zoek...
Eindelijk is het zover! Na maandenlang opgestapelde stoelen en opgerolde luifels, mogen vanaf 28 april de terrassen weer open! Menig...
Je kent het wel: special edition voetbalshirtjes, telefoonhoesjes met foto’s van celebrities en programmaboekjes van musicals. Fans...
Er staat ons een nieuw tijdperk te wachten, waarbij de horeca customer journey compleet anders is dan pre-COVID. Als horeca-ondernemer...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Het is een uitdagende tijd voor de hospitality. Ook al helpt bezorgen en afhalen restaurants om te blijven bestaan, ze kunnen niet...
Horecava organiseerde dit jaar hun eenmalige online event: Horecava Limited. Ondanks dat horecapersoneel, ondernemers en foodies elkaar...
De lockdown duurt voort, maar – mede dankzij het vaccin – lijkt het einde in zicht. In de vorige Lightspeed horeca enquête blikten...
Wil jij een nieuwe horecazaak openen zodra de lockdown voorbij is? Dan kun je je nu alvast voorbereiden, zodat je straks — zodra...
Als horecaondernemer wil je voortdurend op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector, nieuwe trends ontdekken en netwerken...
Wat is het geheim van een keuken die efficiënt werkt en consistente gerechten produceert? Militair teamwerk. De Fransen, die tijdens...
Online maaltijden bestellen groeit al jaren sneller dan dineren in het restaurant zelf. Nu restaurants gesloten zijn vanwege de COVID-19-pandemie,...
De feestdagen komen eraan! Waar december normaliter een van de drukste periodes is voor de horeca, gooit het coronavirus dit jaar roet...
De corona-maatregelen hebben een grote impact op de horeca. Dit jaar wordt er maar liefst een omzetdaling van 30% tot 40% voor de sector...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.