Hoewel iedereen het al heeft gehoord, gaan mensen het blijven herhalen: de populariteit van online winkelen en bestellen is onstuitbaar....
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
De naam Paul Bocuse doet normaal in de internationale horecasector bij velen een belletje rinkelen. Naast gerenommeerd gastronoom en...
Waarom redden horecazaken het niet? Een vraag die ongetwijfeld even vaak gesteld wordt als dat ze antwoorden heeft. Laat één ding...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Droom je ervan om een ijskar te beginnen? Het kan een goede keuze zijn voor ondernemers die graag in de buitenlucht willen werken. De...
Technologie is meer dan ooit verbonden met de keuzes, verwachtingen en besluitvorming van de moderne consument. Vooraleer iemand vandaag...
In dit steeds digitaler wordende tijdperk kunnen zelfs restaurants bijna niet meer zonder een goede website. Meer zelfs, bovenaan belanden...
Hoe kun je als groeiend internationaal bedrijf operationele uniformiteit en consistentie waarborgen op meerdere locaties over heel...
De post-pandemie versie van de horeca is strijdvaardiger, bekwamer en meer flexibel dan ooit. Toch heeft de crisis ook gezorgd voor...
In het tijdperk van social media lijken restaurant e-mails misschien ouderwets, maar het is nog steeds de beste manier om gerichte...
Een solide strategie voor social media-marketing is een onmisbaar onderdeel van een elk marketingplan. Door je digitale aanwezigheid...
Wist je dat “de cloud” nog maar 25 jaar bestaat? En dat het grootste deel van de bevolking er pas 15 jaar geleden gebruik is van...
Hoewel je het gemakkelijk over het hoofd ziet, kan je bar design veel bijdragen aan het succes van je onderneming. Een goed ontworpen...
Hoe de feestdagen er precies uit zullen zien blijft nog even spannend. Delivery of toch serveren aan tafel – de periode rond de feestdagen...
Een de van grootste uitdagingen in de horeca op dit moment het vinden van personeel. Met zoveel veranderingen door lockdowns, heropeningen,...
Zelfs horeca-ondernemers die nog niet bekend zijn met Black Friday en Cyber Monday zal de winkeldrukte eind november al opgevallen...
De feestdagen van 2021 beloven uitzonderlijk te worden. De coronacrisis heeft voor een transformatie van de horecasector gezorgd: vandaag...
De restaurants in Nederland draaien weer op volle toeren en gasten genieten massaal van hun lang gemiste hapje en drankje. Maar door...
De lente is al in volle gang en de zomer laat niet meer lang op zich wachten. Pre-COVID was deze periode het meest lucratieve seizoen:...
Stel je voor: je restaurant mag weer een onbeperkt aantal gasten ontvangen en je krijgt onverwachts een grote stroom gasten binnen.Geweldig...
Eindelijk is het zover! Na maandenlang opgestapelde stoelen en opgerolde luifels, mogen vanaf 28 april de terrassen weer open! Menig...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.