De zomer is volop aanwezig en het terrasseizoen is geopend. Welke zomerse gerechten zien we dit jaar veel onder de parasols voorbij...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Het succes van een horecazaak staat of valt met het personeel. Dat geldt zeker in de horecasector: als restauranthouder zit u niet...
Wat voor impact hebben restaurants op onze planeet? De restaurantsector wil klanten een onvergetelijke ervaring meegeven, maar dat...
Als hoofdstad heeft Amsterdam een uitgebreid en gevarieerd horeca aanbod. Als je verder kijkt dan De Wallen (hoewel in het centrum...
Uitstekende service vormt een van de fundamenten van een succesvol restaurant. Maar wat ‘uitstekende service’ precies inhoudt,...
Een gastvrouw of gastheer in een restaurant heeft heel wat waardevolle kennis over de gasten. Deze gegevens zijn goud waard – als...
Review sites als Yelp, TripAdvisor en Google hebben van het beroep ‘criticus’ publiek bezit gemaakt. Met dank aan smartphones kunnen...
Goede flyers (met een goed design) kunnen de aandacht van potentiële klanten trekken en ze zelfs aanzetten tot actie. De vorige blog...
Nederlanders drinken gemiddeld 260 liter koffie per jaar, en een groot deel daarvan buiten de deur. Koffie is tegenwoordig meer dan...
Veranderende voorkeuren van de consument, stijgende kosten, personeelstekort en het steeds groter wordende aanbod van horecazaken…...
Tegenwoordig is sociale media een must voor kleine bedrijven. Platforms zoals Instagram, Facebook en Twitter zijn de perfecte digitale...
Ondanks alle technologische vooruitgang van de afgelopen jaren, blijven er op het gebied van horeca twee factoren het meest bepalend...
Binnen een horecaonderneming vormt de menukaart de kern. Qua ontwerp is het belangrijk dat hij goed aansluit op jouw merk, en als je...
Hoe maak je van een bestelling voor een koffie van €3 een grotere verkoop? Als je een succesvol quick-service concept wilt runnen,...
Je hebt een strak ingericht restaurant met fantastisch eten en een duidelijk en overzichtelijk menu, op een toplocatie in de stad....
Sommige uitdagingen keren voortdurend terug in het werk van een horecaondernemer. Er zijn verschillende zaken waar ondernemers voortdurend...
Op 10 september verzamelden meer dan 60 horecaondernemers zich bij Sugo in Rotterdam. Hier vond de razend populaire Horeca Masterclass...
Al jarenlang halen we kroketten en burgers uit de snackmuur. Maar kan dit ook anders? Anouk Snelders vond van wel en bedacht het gloednieuwe...
Steeds meer ondernemers breiden hun horecazaak uit met een nieuwe vestiging. Bijvoorbeeld omdat de huidige zaak wegens succes te klein...
Wist je dat er gemiddeld 20% van elk biervat verspild wordt? De meeste bar managers en restaurateurs hechten veel belang aan het verminderen...
Maaltijdbezorging was nog nooit zo populair. Dat meldde ABN AMRO eind vorig jaar in dit artikel. Volgens de bank zijn er 38,6 miljoen...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.