Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Een horecazaak overnemen gebeurt vaker dan een volledig nieuwe starten – en dat is niet zonder reden. Je ziet vaker dat een ondernemer...
Of je nu een nieuwe horecazaak begint of je bestaande onderneming wilt uitbreiden: investeren in de juiste horeca-apparatuur is een...
Of je nu droomt van je eerste horecazaak of al een bestaande onderneming runt: de financiële kant van horeca blijft een uitdaging....
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Een succesvol restaurant runnen draait niet alleen om volle tafels en enthousiaste gasten. Achter de schermen speelt de horeca kostprijs...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Wist je dat bijna een vijfde van al het beschikbare voedsel in de wereld wordt weggegooid door voedselverspilling bij consumenten,...
Lentekriebels? Dat betekent terrasweer! Ben jij klaar voor het openen van je horecaterras?Lees onze tips om je terras lente- en zomerklaar...
Op maandag 10 februari vond de jaarlijkse presentatie van de Gault&Millau gids plaats in Tivoli Vredenburg. De zesde editie van de...
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Of je nu één buurtrestaurant runt of meerdere horecazaken tegelijk: miscommunicatie tussen de keuken en de bediening heeft direct...
Op maandag 7 oktober werden de felbegeerde Michelinsterren uitgereikt voor 2024. Tijdens de ceremonie op de horecavakbeurs BBB in Maastricht...
Het bepalen van de prijzen op je menukaart is cruciaal voor een gezonde winstmarge, voldoende omzet en – uiteindelijk – een winstgevende...
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horecaondernemer graag...
Een steeds groter wordende vraag van horecaondernemers naar verdieping op het gebied van inkoop, menu-engineering en conceptontwikkeling...
Franchisenemer worden is een interessante optie voor ondernemers die liever op de succesformule van een bestaande horecazaak springen...
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Street food is een culinair genre op zich. Dat bewijzen de talloze foodtrucks die in de jaren 10 als paddenstoelen uit de grond zijn...
Napels. Twee en een halve dag, 32 pizzeria’s, vijf Nederlandse enthousiastelingen en evenveel gehuurde fietsen. Het klinkt als de...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.