Voorraadbeheer is in de horeca een term die jammer genoeg te weinig wordt gebruikt. Veel horeca-ondernemers zijn zich er niet van bewust...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.
Uitgelicht artikel
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Meest gelezen
Op 28 maart reikte de Stichting Shopping Awards in samenwerking met webshopkeurmerk- en brancheorganisatie Thuiswinkel de Shopping...
Helaas kun je niet zomaar een horecazaak uit de grond stampen. Omdat je verantwoordelijk wordt voor voedsel, drank, muziek, personeel,...
Kleine en middelgrote ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2024 was 69 procent van alle Nederlandse bedrijven...
Op maandag 6 oktober werden de felbegeerde Michelinsterren uitgereikt voor 2025. Tijdens de ceremonie op de horecavakbeurs BBB in Maastricht...
Recente artikelen
De term foodcost zou op de radar van elke horecaondernemer moeten staan. Foodcost is een cruciaal gegeven om een beeld te krijgen van...
De horeca draait om de gasten. Restaurants zijn sterk afhankelijk van de interactie met hun bezoekers en het bieden van een unieke,...
“Ik ga mijn eigen zaak beginnen.” Hoe vaak heb ik dat het afgelopen jaar niet geroepen? Best wel vaak, eigenlijk. Zo vaak dat mijn...
Je hebt het idee der ideeën gevonden voor een horecazaak. Fantastisch! Tijd om een ondernemingsplan voor horeca op te stellen zodat...
Het gros van de retail industrie maakt hun eigen handelswaar niet zelf, maar koopt die zelf bij leveranciers. Als je je eigen retailonderneming...
Stella Matutina viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. De hotelschool bevindt zich in Michelbeke – een naam waarmee ze ook vaak benoemd...
Helaas kun je niet zomaar een horecazaak uit de grond stampen. Omdat je verantwoordelijk wordt voor voedsel, drank, muziek, personeel,...
De zomer, vakanties en diverse feestdagen komen eraan. Na twee jaar van lockdowns en restricties is de horeca dan ook meer dan klaar...
Veel horecazaken behandelen een wijnkaart vaak als bijzaak. Toch kan het juiste glas wijn een gerecht naar een hoger niveau tillen...
Hoewel iedereen het al heeft gehoord, gaan mensen het blijven herhalen: de populariteit van online winkelen en bestellen is onstuitbaar....
De naam Paul Bocuse doet normaal in de internationale horecasector bij velen een belletje rinkelen. Naast gerenommeerd gastronoom en...
e-Commerce is booming. Dat was twee jaar geleden al het geval, maar vandaag kent online retail geen grenzen.. Terwijl het aantal online...
Waarom redden horecazaken het niet? Een vraag die ongetwijfeld even vaak gesteld wordt als dat ze antwoorden heeft. Laat één ding...
Het online afrekenproces van een webshop is een dealmaker – en breaker. Je mag nog over de meest efficiënte, feilloze en flits-en-blitsende...
Iedereen die een inkomen verdient, betaalt belastingen. Afhankelijk van of je werknemer of zelfstandige bent, betaal je vooraf of achteraf...
Op 8 maart viert de wereld International Women’s Day – een dag die in het teken staat van vrouwen en de fantastische sociale,...
Op 8 maart viert de wereld International Women’s Day – een dag die in het teken staat van vrouwen en de fantastische sociale,...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Droom je ervan om een ijskar te beginnen? Het kan een goede keuze zijn voor ondernemers die graag in de buitenlucht willen werken. De...
Technologie is meer dan ooit verbonden met de keuzes, verwachtingen en besluitvorming van de moderne consument. Vooraleer iemand vandaag...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.